Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Αληθεύει ;;; Κατασχέθηκε η κινητή και ακίνητη περιουσία Διαμαντόπουλου- Λύρου- Καραπάνου και Δημητρίου ;;;





Άσχημα μαντάτα για τους πρώην και νυν δημάρχους μας έρχονται στο μέιλ μας.

Εμείς βέβαια το διαψεύδουμε, μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο, αλλά τα νέα μάλλον είναι δυσάρεστα για την παρέα του Ραδιομεγάρου (δημαρχείο δε το λες).

Για κάποιο λόγο που μέχρι στιγμής μας είναι άγνωστος, η εισαγγελία διέταξε τη δέσμευση της κινητής και ακίνητης ακίνητης περιουσίας (συντηρητική κατάσχεση), των πρώην δημάρχων, Λύρου - Καραπάνου, του νυν δημάρχου Διαμαντόπουλου και του πρώην επόπτη αλιείας Δημητρίου.

Βέβαια στη παρέα είναι και άλλα ονόματα στενών συνεργατών αυτών των κυρίων από όλο το φάσμα του παρακρακρατικού, παραδικαστικού και παραοικονομικού εγκλήματος της περιοχής μας, τα οποία ονόματα θα τα παρουσιάσουμε όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της διασταύρωσης.
...

Πιστεύουμε ότι το όλο θέμα έχει να κάνει με τις κινήσεις της δικαιοσύνης για κάθαρση στο δημόσιο βίο της περιοχής μας.
Δεν είναι τυχαίο που ο Σύλλογος των ψαράδων του Αιτωλικού, έχει δημοσιοποιήσει την απόφαση της έκπτωσης του Διαμαντόπουλου από τη θέση του δημάρχου και μέχρι στιγμής, δεν υπήρξε καμιά αντίδραση, αλλά ούτε καν διάψευση, από καμιά πλευρά.

Την ανακοίνωση του Συλλόγου των Ψαράδων θα τη δείτε ΕΔΩ 

Και μια τελευταία παρατήρηση.

Εάν όλοι αυτοί ενήργησαν ως ομάδα και δεσμεύτηκε η περιουσία τους για να πληρώσουν το όποιο αντίτιμο, το ποιο πιθανό είναι τη λέζα να την πληρώσει μόνο ο Λύρος, γιατί πολύ απλά, Καραπάνος και Δημητρίου έχουν ήδη υποστεί κατάσχεση λογαριασμών και πλειστηριασμό της ακίνητης περιουσίας τους, ο Διαμαντόπουλος όχι μόνο θα πληρώσει αυτά που πρόλαβε να κλέψει από το δήμο, αλλά σύντομα θα οδηγηθεί στο Κορυδαλλό (πράγμα που όπως είπαμε δεν διέψευσε), οι υπόλοιποι παρατρεχάμενοι άγνωστο εάν έχουν στο όνομά τους κάτι, άρα ο μόνος που μένει είναι ο χαζοΛύρος, που δέχτηκε να ενταχθεί στην ομάδα τους.

Κουράγιο παιδιά ο μπάρμπα Κώστας θα σας φροντίσει για ακόμη μια φορά.

Εξάλλου... γιατί μήπως τα είχε δουλεμένα και αυτός ; 


Μ.Ε.Π 

Δεν υπάρχουν σχόλια: