Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Κουτσοθόδωρος - Κουράγιο Αιτωλικιώτες, έρχεται η Κυριακή




Υπομονή αδέλφια ο Κουτσοθόδωρος  είναι άντε πόρτας ...  η ημέρα της Κυριακής ήδη ερωτοτροπεί με και νυν αντιδήμαρχος Αιτωλικού, ο οποίος  θα εκπολιτίσει τα αμνοερίφια της περιοχής της Μπούζας .

Ο εκπολιτισμός τους κρίθηκε αναγκαίος, ενόψει των ραγδαίων εξελίξεων στο θέμα των ενεργειακών πάρκων, του νέου αλιευτικού Μουσείου στη πόλη μας και την αναβάθμιση της πλατείας σε πιάτσα ντι τρέβι.

Σύμμαχος της ευγενούς προσπάθειας του αντιδημάρχου μας η τεχνητή νοημοσύνη, με συνδρομή Google, ώστε να μπορούν τα ζωντανά του μπαρμπα Μήτσου να συμμετέχουν ενεργά στο πολιτικό γίγνεσθαι του συνδυασμού του Διαμαντόπουλου.

Τα οφέλη θα είναι πολλά και πολυποίκιλα, κυρίως όμως θα μειωθεί η κατανάλωση ενέργειας που απαιτείτε για να πηγαινοέρχονται τα αμνοερίφια από το κάμπο στο μαντρί ... άρα θα έχουμε περισσότερο κρέας  και θα γλυτώσει η ατμόσφαιρα από τις εκπομπές μεθανίου που αμολάνε τα ζωντανά κατά τη διαδρομή, (πολεμάμε τη κλιματική αλλαγή, όχι στη υπερθέρμανση του πλανήτη του ιερού Ραδιομεγάρου) 

Αυτό θα γίνει και ένα καλό μάθημα , ένας καλός οδηγός για τα υδρόβια πτηνά στο λιμανάκι, ώστε να βάλουν μυαλό και να ζητήσουν από μόνα τους την οδοιπορική αναβάθμιση της περιοχής τους.

Βάλτε όλοι σας το ξυπνητήρι για το πρωί της Κυριακής , ο Κουτσοθόδωρος φέρνει ένα νέο δήμο, ένα δήμο που θα αλλάξει το βηματισμό της υποβαθμισμένης κοινωνίας μας, ένα δήμο που θα μπορείς να ζεις χάριν της μεγαλοψυχίας του τιτάνα του Ραδιομεγάρου, Διαμαντόπουλου (όοοου γιες !!!), ένα δήμο να μπορείς να επισκεφθείς ( εσύ που γελάς στα μουλωχτά, δεν είπαμε από αυτή τη στιγμή , επί του παρόντος όπως είπαμε, περιμένουμε την Κυριακή ) !!! 

Σηκωνόμαστε τώρα από καρέκλες, κρεβάτια, ντιβανοκασέλες και τηλεφωνούμε σε γνωστούς και φίλους, σε εχθρούς και άσπονδους φίλους ... προσκαλώντας τους και  κραυγάζοντας!!!  το Αιτωλικό είναι εδώ ... ο Κουτσοθόδωρος είναι εδώ ... είναι εδώ και ο μπαρμπα Μήτσος με τα ζωντανά του, ελάτε να μας θαυμάσετε , μια νέα εποχή ανατέλλει στο τόπο μας 

Ζήτω ο ιερός δήμαρχος του Ραδιομεγάρου, ζήτω και ο αντιδήμαρχος Κουτσοθόδωρος 

Υ.Γ
Μεγάλε σε βλέπουμε δήμαρχο σε λίγες μέρες, οι Μσουλογγίτες ακόμη κοιμούνται  


Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ 








 

Δεν υπάρχουν σχόλια: