Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ..



Βάλτε στη θέση του Δήμου Προσοτσάνης τον πρώην Δήμο Αιτωλικού και στη θέση του εκεί δημάρχου τον γαλάνη. Παρακαλούμε να εντοπίσετε τις ελάχιστες διαφορές με τον πρώην Δήμο μας και στείλτε μας e-mail. Ο πρώτος τυχερός, θα κερδίσει ένα Σαββατοκύριακο στο Μύτικα, στην παράνομη εξοχική κατοικία του πρώην δημάρχου. Αν δείτε τροχόσπιτα εντός του οικοπέδου μην φοβηθείτε, είναι απλά προπέτασμα καπνού για όλους αυτούς που επιχειρούν να ζητήσουν τα χρήματα που χρωστά ο πρώην δήμος. Εξάλλου για μια φουκαριάρα ιδεολογία ζούμε βρε αδελφέ!


Μ.Ε.Π

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"STORY" ΜΕ ΧΡΕΗ, ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ "ΚΑΛΑ" ΜΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑΣ !

Δήμαρχος Προσοτσάνης: "..Θεέ μου, βοήθα με.. !"

Ο Δήμος Προσοτσάνης, για όσους δε γνωρίζουν, έχει όλα τα στοιχεία για να γυριστεί μια σαπουνόπερα αμερικανικού τύπου με δολοπλοκίες, χρέη και όλες τις.....τηλεοπτικές υπερβολές που, στην περίπτωση του εν' λόγω Δήμου, μόνον "υπερβολές" δε θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν.

Ο Δήμος Προσοτσάνης είναι καταχρεωμένος στους πάντες, σε βαθμό που ο Δήμος δε γνωρίζει σε ποιους χρωστά... Είναι τόσο χάλια η οικονομική κατάσταση του Δήμου, από τη διαχείριση προηγουμένων ετών, που λέγεται πως όποιος δημότης είχε "ανάγκη" ή ζητούσε χρήματα από το Δήμο, τα έπαιρνε δίχως δεύτερη κουβέντα και χωρίς άλλες (περιττές ?) διατυπώσεις.



πρώην και νυν Δήμαρχος:
-"..Ήμαρτον.." !
-"..Κάτσε να τ'ακούσεις.. που πάς;" !

Το σημερινό δημοτικό συμβούλιο απασχόλησε και το θέμα των μεταβιβάσεων οικοπέδων στον πρώην Δήμο Σιταγρών. Για την ιστορία, ο πρώην Δήμος Σιταγρών έδωσε οικόπεδα σε δημότες του τα οποία ανήκαν στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών της περιοχής και ήταν υποθηκευμένα στην Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας ! Παραμένει απορίας άξιον πως έγιναν οι μεταβιβάσεις στο υποθηκοφυλακείο.

Το σίγουρο είναι πως η νέα δημοτική αρχή (από τις αρχές του έτους) περισσότερο έχει μετανοιώσει που εκλέχθηκε, στην παρούσα οικονομική συγκυρία, στη Διοίκηση του Δήμου, παρά επιχαίρει που κυβερνά έναν Δήμο Χρεοκοπημένο... Κάτι σαν το σημερινό ΠΑΣΟΚ του Γιώργου.. .

http://antartisgr.blogspot.com
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/07/blog-post_7844.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: