Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

"Κερδίστε 1 δις ευρώ, με μόνο 10 ευρώ" !!!


Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν οι "επενδυτικές" δυνάμεις του δυτικού κόσμου σήμερα. Κι αν αυτό σας φαίνεται παράξενο, τρελό και ακατόρθωτο τότε.. μπορείτε να ρωτήσετε τον κ. Σόρος, τον προσωπικό φίλο του κ. Παπανδρέου, αν πράγματι γίνεται.

Σε βάρος, φυσικά, πάντα των.... Λαών και της πραγματικής - παραγωγικής Οικονομίας, την οποία αποκλειστικά και μόνο είναι καθορισμένο να υπηρετεί το χρήμα. Κι αν χρειαστεί ακόμα και σε βάρος Κρατών.

Με τέτοια "προσφορά" τι κουράγιο θα απομείνει στον πολίτη των Εθνών για να εργαστεί σκληρά για το μεροκάματο (με ελάχιστη αμοιβή) όταν μπορεί να κερδίζει δις με το "τίποτα";

υστερόγραφο: Αλήθεια.. θυμάστε τον "τορναδόρο" από την Κρήτη και το mail του; Τον "τραπεζικό" από το Λονδίνο και το mail του;; Την κ. Δαμανάκη και τις "περίφημες" δηλώσεις της;;; Στις δύο πρώτες περιπτώσεις επενέβη ο Εισαγγελέας.. Τώρα ποιος "Εισαγγελέας" και ποιο Διεθνές Δικαστήριο θα μας πει: "Ποιοι" και "Πόσα" κέρδισαν σε μια μέρα μέσα από το "Colpo Grosso", λέγε με "Δημοψήφισμα", του Έλληνα Πρωθυπουργού;;; !



http://antartisgr.blogspot.com
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/1-10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: