Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Κέρδισαν τα ασφαλιστικά μέτρα οι κάτοικοι του Αιτωλικού

Καλά θα κάνει η ΔΕΥΑΜ και ο κ. ΤΣΟΥΝΑ ΚΑΣ (πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ) να προετοιμάσει κάποιες καλές δικαιολογίες για τα ευρήματα των ορκωτών λογιστών από τη πρώην ΔΕΥΑ Οινιαδών, που μιλούν για απώλεια από το ταμείο 222.000 ευρώ. Επίσης, να βρει και κάποιες καλόπιστες δικαιολογίες, , (αυτός και οι συνεργάτες του), για την συνεχιζόμενη τέλεση του κακουργήματος της βλάβης της δημόσιας υγείας και μάλιστα από πρόθεση.
Όταν εμείς φωνάζαμε αγαπητοί Ιεροπολίτες και προσφάτως γενίτσαροι του Μεσολογγίου, ότι ο γαλάνης άφησε πίσω όλεθρο και δώστε προσοχή τι παραλαμβάνετε, εσείς σφυρίζατε αδιάφορα. Προτιμήσατε να καλύψετε τον πρασινοσκώληκα γαλάνη, από το να προστατεύσετε τη δημόσια υγεία. 

Πάρτε τώρα μια ολόκληρη κοινωνία εναντίον σας και ελάτε με το καλό να κόψετε το νερό από τα σπίτια μας.

                                                                     Μ.Ε.Π
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσαν πέντε πολίτες του Αιτωλικού κατά της ΔΕΥΑΜ, όταν τους ήρθε η ειδοποίηση για διακοπή υδροδότησης, επειδή δεν πλήρωσαν το λογαριασμό.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι κάτοικοι του Αιτωλικού αρνούνται να πληρώσουν τους λογαριασμούς, λόγω του ότι το νερό δεν είναι κατάλληλο προς πόση. Έτσι ενόψει του κινδύνου διακοπής των παροχών νερού οι συγκεκριμένοι κάτοικοι κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία εκδικάστηκαν άμεσα και σε πρώτη φάση τα κέρδισαν γλυτώνοντας τη διακοπή. Ωστόσο αναμένεταιτακτική δικάσιμος, όπου η ΔΕΥΑΜ θα προβάλλει τα δικά της επιχειρήματα στα οποία στηρίζεται η απόφασή της να πάρει δραστικά μέτρα για την είσπραξη των οφειλών.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: