ΕΞΕΛΙΞΗ – ΒΟΜΒΑ σύμφωνα με ασφαλέστατες πηγές.
Μετά και τις δημόσιες παρεμβάσεις Καρχιμάκη για τις δυο υποθέσεις
Έρευνα για τις ευθύνες του διοικητή της ΤτΕ Γιώργου Προβόπουλου σχετικά με την υπόθεση γύρω από την έρευνα της BlackRock, αλλά και το σκάνδαλο της Proton!
Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει απόλυτα το “Ολυμπία” που εδώ και μήνες επιμένει να ασχολείται με αυτές τις σκοτεινές υποθέσεις που...εξακολουθούν να τελούν υπό το καθεστώς αδιαφάνειας. Φαίνεται ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς ασχολήθηκαν εκτενώς τόσο με τα στοιχεία που έχουμε δημοσιεύσει κατά καιρούς αλλά και με τις δημόσιες παρεμβάσεις Καμμένου αλλά και πολιτικών από τα άλλα κόμματα, ακόμα και το ΠΑΣΟΚ οπως ο Μιχάλης Καρχιμάκης.
Ειδικά ο τελευταίος έχει καταφερθεί ευθέως και κατά της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση Proton αλλά και για τις Offshore των τραπεζών που έμειναν στο απυρόβλητο όπως είχε αποκαλύψει το “Ολυμπία” από την πρώτη στιγμή.
Εφ’ όσον η πληροφορία μας επιβεβαιωθεί, θα μιλάμε για εξέλιξη που θα συγκλονίσει το οικονομικο – πολιτικό σκηνικό!
http://olympia.gr/
Διάρρηξη στα γραφεία του ΕΡΓΟΣΕ: Υπολογιστές και πολύτιμα μέταλλα στα χέρια
των δραστών
-
Στα κεντρικά γραφεία της ΕΡΓΟΣΕ στην οδό Καρόλου, στην Αθήνα εισέβαλαν
άγνωστοι από όπου άρπαξαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές και μέταλλα. Σύμφωνα με
πληροφ...
Πριν από 45 δευτερόλεπτα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου