Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΚΡΕΜΑΣΜΑ στις Ρεμπούσιδες και Δραγόνιδες της Βουλής!





                              H ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ

Αγαπητοί φίλοι,

Στο λίνκ που ακολουθεί ο καθηγητής Κώστας Ζουράρις σε ένα συγκλονιστικό βίντεο ξεμπροστιάζει τους νενέκους, βαστάζους και συνοδοιπόρους των Τούρκων και του Τούρκικου Προξενείου στην Κομοτηνή.
Ιδιαίτερα αφιερωμένο στην όψιμη βιομηχανία «συνωστισμών(!)» όχι με στόχο την προκυμαία της Σμύρνης αλλά της  αμαύρωσης της Ιστορικής Αλήθειας και την εκ μέρους μας λήθης.
Σε λίγες μέρες έρχεται και η συνέχεια και είναι γεμάτη αποκαλύψεις για την αλλοίωση της ιστορίας μας και το εκπαιδευτικό σύστημα…Σας ευχαριστούμε πολύ.
Λίγους μήνες μετά το συνέδριο της Καμπέρα, τον Οκτώβριο του 1991, ο τότε επίσκοπος Χαλκηδόνος Βαρθολομαίος τόλμησε να σπιλώσει την μνήμη των ηρώων της επανάστασης του 1821, με την εξής δήλωση: «Δυστυχώς οι δυο λαοί διέκοψαν την υπέροχη συμβίωση των 400 χρόνων, όταν ξεσηκώθηκαν κάτι ξεβράκωτοι το 1821 και δημιούργησαν τις γνωστές προστριβές».
Μπραβο στον Ζουραρι που λεει απλα ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ και οχι την κατευθυνομενη ψευδοιστορια των εβραιορεπουστηδων. Μπραβο και για τη συνεντευξη.
Οσο για κατι νεογενιτσαρους που εχουν επιθυμησει τις οθωμανικες περιπετειες με τους μογγολους επιβητορες τους, δεν χρειαζεται ουτε να τους βρισουμε, ουτε ν’ ανοιξουμε διαλογο μαζι τους. Απλα, τους υπενθυμιζουμε τα λογια του ΜΕΓΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, του εφιαλτη των εραστων τους:
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!
Διαδώστε την αλήθεια παντού!!!

(Παιδομάζωμα) Κώστας Ζουράρις…

Νικόλαος Παπαροδόπουλος
τ.Λέκτορας Πανεπιστημίου Αιγαίου
Georgios Gialtouridis ggialtouridis@hotmail.com



http://www.arxaiaithomi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: