Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Κόντρα Στουρνάρα – Καμμένου στη Βουλή για το ακούρετο ομόλογο

Αρνήθηκε ο Στουρνάρας να απαντήσει το αν πληρώθηκε το ομόλογο που δεν μπήκε στο κούρεμα των ομολόγων την άνοιξη του 2012, ενώ οι μικροομολογιούχοι ακόμα κλαίνε τα λεφτά που εμπιστεύτηκαν στο κράτος.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η περιβόητη δόση, δεν πληρώνει μισθούς και συντάξεις αλλά τα κοράκια του ΔΝΤ! ΑΚΟΥΡΕΥΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ρώτησε τον Υπουργό Οικονομικών αν πληρώθηκε το ακούρετο ομόλογο που κατέχει ιδιωτικό fund.

«Δεν θα ρίξω νερό στο μύλο των κερδοσκόπων», απάντησε αρχικά ο Γ. Στουρνάρας. Ο Π. Καμμένος επέμεινε να ζητά απάντηση και ο Γ. Στουρνάρας φώναξε «δεν απαντώ. Μη φωνάζετε, δεν σας φοβάμαι». «Δεν ξέρετε τι πληρώνετε;», είπε ο Π. Καμμένος και ο υπουργός επανέλαβε πολλές φορές: «θα σας απαντήσω όταν έχουμε τα στοιχεία».
Στην έντονη συζήτηση παρενέβη και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης επισημαίνοντας στον υπουργό ότι «η ερώτηση δεν είναι για τα προσωπικά σας οικονομικά. Πληρώθηκαν στο ακέραιο hedge funds; λήγουν το επόμενο διάστημα; Αποφεύγοντας να απαντήσετε γεννάτε πελώρια ερωτήματα».
«Η Ελληνική Δημοκρατία πληρώνει τα ομόλογα που λήγουν. Αν δεν το έκανε, σήμερα θα ήταν χρεοκοπημένη», τόνισε ο Γ. Στουρνάρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: