Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

Προπαγάνδα 1 δις ευρώ το χρόνο για να περάσει η φτωχοποίηση!

Από την Ιόλη Πιερίδη

Κοντά στο 1 δις ευρώ κατ΄ έτος έχει δαπανηθεί τα 3 χρόνια των μνημονίων για επηρεασμό της ελληνικής κοινής γνώμης.

Η μερίδα του λέοντος έχει ακολουθήσει σκοτεινές και "μαύρες" διαδρομές.

Τουλάχιστο 3.000 πρόσωπα που υπηρετούν σε ευαίσθητους για την επικονωνία τομείς έχουν χρηματισθεί για το σκοπό αυτό.

Ακόμη και ηθοποιοί με μικρούς ρόλους σε πετυχημένα σήριαλ έχουν πάρει μέρος στην μνημονιακή καμπάνια. Μόνο μια πολυεθνική εταιρία, κορυφαία στο είδος της, δαπανά στην Ελλάδα 3 πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ για να εδραιωθεί χωρίς ενοχλητικούς "επισκέπτες" στις εγκαταστάσεις της. Πάμε παρακάτω: Την ώρα που υποθέσεις σκανδάλων βρίσκονται στην δικαιοσύνη τα σκάνδαλα βρίσκονται σε εξέλιξη και το χρήμα εξακολουθεί να ρέει άφθονο για τους ίδιους ακριβώς λόγους που κατηγορούνται οι εμπλεκόμενοι!

Στις περισσότερες από αυτές τις υποθέσεις οι πραγματικοί υπαίτιοι "πουλάνε" στην κυβέρνηση και στους δανειστές επικοινωνιακή "βοήθεια" και "συμπαράσταση" μια και έχουν φροντίσει να...χρηματοδοτήσουν (με τα κλεμμένα-δανεικά και αγύριστα) ισχυρά ΜΜΕ της χώρας.

Ακόμη και σήμερα, λίγο πριν τις ευρωεκλογές, σεσημασμένοι μηντιάρχες διατηρούν ειδικά δωμάτια ασφαλείας στα σπίτια τους για να "χτίζουν" τα τούβλα με το μαύρο χρήμα.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία-σοκ βρίσκονται στα χέρια ξένων δημοσιογράφων οι οποίοι ετοιμάζουν ένα ντοκιμαντέρ με θέμα τα πρόσωπα πίσω από την διάλυση της Ε.Ε.!


Μια οποιαδήποτε στοιχειωδώς έντιμη κυβέρνηση που θα διαδεχθεί την κυβέρνηση Σαμαρά θα βρεθεί μπροστά σε μια χολυγουντιανή υπερπαραγωγή εξαπάτησης της κοινής γνώμης που όμοιά της δεν έχει δει η Ευρώπη μεταπολεμικά.

Κι αυτό γιατί ο στόχος είναι προφανής και αφορά σχεδόν όλους τους λαούς της Ευρώπης: H φτωχοποίησή τους!

Το γεγονός ότι οι άθλιοι δανειστές και οι εδώ αχυράνθρωποί τους δεν επέμεναν στο να μεταρρυθμίσουν το άθλιο πελατειακό κράτος αποδεικνύει πως δεν τους ενδιαφέρει να μετατραπεί η Ελλάδα σε ένα σύγχρονο δυτικό κράτος.

Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η φτωχοποίηση της μεγάλης μάζας, προς όφελος των ελίτ κάθε χώρας, των ντόπιων ολιγαρχών με τους οποίους έχουν τα νταλαβέρια. Οι ισχυροί θα εξακολουθούν να καταναλώνουν και να καλύπτουν τις ανάγκες της αγοράς.

Ως εκ τούτου το σενάριο αλλαγής κυβέρνησης στην εξουσία μοιάζει με εφιάλτη για τους δανειστές.

Ακόμη κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ (ως κυβέρνηση) κάνει του κόσμου τις κωλοτούμπες οι ίδιοι θα δουν το σχέδιό τους να διακινδυνεύει.

Πρέπει να κάνουν τα πάντα ώστε να μην διαταραχθεί το ελληνικό Πείραμα της Φτωχοποίησης που αποφασίσθηκε σε συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας.

Στην προσπάθειά τους αυτή οι πέτσινες δημοσκοπήσεις και η διόγκωση των εσωκομματικών προβλημάτων του ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελούν το κύριο μέλημά τους.

Όπως σημειώναμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας, σήμερα η ΝΔ βρίσκεται στο 12-13%, σε λίγους μήνες θα ψάχνεται να μετονομασθεί σε Ροδακινιά, Συκιά, Μανταρινιά κατά το Ελιά.

Ως τότε θα παρακολουθούμε τα καυτά VIDEO της Μαρίας Σπυράκη...


http://kourdistoportocali.com/post/34578/spiraki

Δεν υπάρχουν σχόλια: