Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ποιος Ψινάκης...Σάρωσε και η γυναίκα του Πατούλη με τα μπούτια έξω !

Τελικά μόνο ο μίστερ μπούτια ...δεν πήρε αυτοδιοικητικό θώκο αυτές τις εκλογές ! Θέμα:
Είναι γνωστή για τις εκκεντρικές της εμφανίσεις - Γιατί αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική... στο δρόμο που χάραξε ο δήμαρχος-σύζυγός της αλλά μακριά από το Δήμο Αμαρουσίου...

Ο σύζυγός της επανεξελέγη με άνεση και μάλιστα από τον πρώτο γύρο δήμαρχος Αμαρουσίου. Εκείνη όμως, γνωστή μέχι σήμερα ως «η κυρία Πατούλη» αποφάσισε να βγει από την σκιά του συζύγου της και να βαδίσει στον ίδιο δρόμο, με παρόμοιους -αν όχι μεγαλύτερους- στόχους.

Ο λόγος για την Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη, σύζυγο του δημάρχου Αμαρουσίου και προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργου Πατούλη η οποία αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά βάζοντας φέτος υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος στον δήμο Πεύκης.

Περίεργο για κάποιους ότι η σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου επέλεξε να ενεργοποιηθεί σε άλλο δήμο και όχι εκεί που «άρχει» ο σύζυγός της. Για την ίδια τη Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη, μια δυναμική γυναίκα, η συμμετοχή στον συνδυασμό «Η πόλη της ζωής μας» του υποψηφίου δημάρχου Πεύκης Τάσου Μαυρίδη είναι ένα βήμα προς την πολιτική χειραφέτηση.

Είναι εντυπωσιακή η αποδοχή που είχε η πρώτη απόπειρα της κυρίας Πατούλη να καταπιαστεί με τα κοινά, καθώς η Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη αναδείχθηκε πρώτη δημοτική σύμβουλος στις κάλπες της περασμένης Κυριακής.

http://www.protothema.gr
http://papatzides.blogspot.gr/2014/05/blog-post_435.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: