Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Ο Καραγκιόζ-σόου Νίκος Αλιάγας, έδωσε τα φώτα της υποκουλτούρας στο διευθυντήριο που ακόμη, ελέγχει και αντιστέκεται.






Ο άνθρωπος Χρυσό Κουφέτο της τηλεόρασης, ο άνθρωπος που του αρέσει να διαβάζει και να απαγγέλλει αρχαία κείμενα στο πρωτότυπο, ερωτοτροπώντας ταυτόχρονα με το αμόρε του, ο άνθρωπος που μιλά ακατάπαυστα για να τεκμηριώσει την ύπαρξη του μηδενός.


Μας προτείνει να πούμε Ναι στο δημοψήφισμα. Εμείς θα τον ακούσουμε;


Είναι ο άνθρωπος που λίγο έλειψε με τις παρεμβάσεις του και τις δήθεν πολιτιστικές του ανησυχίες να τινάξει στον αέρα το Πανηγύρι της Αγ. Αγάθης και να φέρει σε πραγματική συμπλοκή το Αιτωλικό με τη Σταμνά.


Είναι αυτός που κατηγόρησε τους πανηγυριστές ότι παίρνουν σκευάσματα για να αντέχουν τους ξέφρενους ρυθμούς. Είναι αυτός που μετέτρεψε με τη συμμετοχή του, την λιτανεία της εξόδου του Μεσολογγίου σε σόου.


Είναι ο άνθρωπος που διαπρέπει στη τηλεόραση στο εξωτερικό, σε εκπομπές που μετατρέπουν το νοήμονα άνθρωπο σε πρόβατο.


Πιστός σε ένα εγχώριο κατεστημένο (ουσιαστικά παρακράτος), όπου μέχρι σήμερα ελέγχει, την τηλεόραση, κατασκευάζει δήθεν υποδομές (δημόσια έργα) και ανεβοκατεβάζει πολιτικά πρόσωπα, μας προτρέπει να πούμε Ναι στο δημοψήφισμα, για να ανεβάσει τις μετοχές του στους εργοδότες του, να αποπληρώσει τις επιταγές του σε αυτούς που του χάρισαν δημοφιλία, ώστε να τον έχουν ρεζέρβα και σωσίβιο, σε περίπτωση που θα κλονίζονταν η εξουσία τους.


Ε, αυτή η εξουσία, τώρα κλονίζετε. Οι Ρουβάδες, οι Αλιάγες και τα κανάλια τους είναι τα όπλα στην ύστατη αυτή τους προσπάθεια, να φοβίσουν, να μαντρώσουν και να επιβάλουν τα συμφέροντά τους. Εξάλλου τόσα χρόνια προετοίμαζαν αυτή τη στιγμή. Το μπίγκμπράδερ, το εξευτέλισέ με και ας πονάω και το ψάξε με στην ομίχλη, ήταν η προετοιμασία της μάζας για να έρθουν σήμερα και να μας λένε, ψήφισε Ναι, γιατί θα πεινάσεις, γιατί θα σου πάρουν τα λεφτά, θα σε διώξουν από τη δουλειά, θα χάσεις το σπίτι σου, ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΥΡΏ ΣΟΥ.


Άσε λοιπόν το ψιλοκοπάνισμα κύριε Αλιάγα, ξαναδιάβασε το ορίτζιναλ αρχαίο κείμενο και πες μας και εμάς, που διάβασες ότι οι Αρχαίοι λέγανε Ναι στο ξένο κατακτητή; Πότε οι Σπαρτιάτες ή οι Αθηναίοι είπαν Ναι; Τι έκαναν οι Μακεδόνες με το Μ. Αλέξανδρο για να αποτρέψουν την τότε παγκοσμιοποίηση;


Επίθεση κύριε Αλιάγα, επίθεση στο μαύρο, επίθεση στη εθελοδουλία, επίθεση στο Ραγιαδισμό.


Αύριο κάνουμε αυτή την επίθεση με ΦΩΣ.


Λέμε το μεγάλο ΟΧΙ


Στεκόμαστε αντάξιοι της ιστορίας μας και του πολιτισμού μας μεσιέ Αλιαγάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: