Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Αυτόφωρο για το δήμαρχο και δημοτικό συμβούλιο Μεσολογγίου, για παράβαση καθήκοντος και παραβίαση δικαστικής απόφασης.




Ιστορία γράφεται αυτές τις μέρες στο Αιτωλικό, μια ιστορία που θα κρίνει θα κρίνει εν πολλοίς, το μέλλον του Δήμου μας. Όμως πρωτίστως θα αλλάξει ριζικά την οπτική γωνία που θα πρέπει να έχουν οι δημότες απέναντι στους θεσμούς.

Ο Σύλλογος των ψαράδων της πόλης μας, μετά την αδιάκοπη κοροϊδία εκ μέρους του δημάρχου καραπάνου, την άρνησή του να εφαρμόσει την προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου για παροχή καθαρού πόσιμου νερού στους δημότες, με την παράλληλη προδοσία των δημοτικών συμβούλων της πόλης μας (όχι όλων).

Μετά την προτροπή ενός εκ των συμβούλων του δημάρχου, να εγκαταλείψουμε τα σπίτια μας, αν δεν μπορούμε να πίνουμε ακάθαρτο νερό, ώστε να βρουν αυτοί την ηρεμία τους.

Μετά τις προκλητικές δηλώσεις του ίδιου του δημάρχου για έργα με ορίζοντα την πενταετία και τα οποία δεν έχουν καμιά σχέση με την ποιότητα του νερού.

Αλλά και μετά την απειλή του προέδρου της πόλης μας ότι, αν δεν μας αφήσετε να πετάμε τα λύματα χωρίς επεξεργασία στη λιμνοθάλασσα, θα τα πετάμε στους δρόμους και στις τουαλέτες σας.

Η ΟΡΓΗ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ

Ένα μεγάλο μπράβο στο Σύλλογο των ψαράδων.

Μαθαίνουμε ότι η ΔΕΥΑΜ, κατέθεσε αίτηση διακοπής της προσωρινής διαταγής, η οποία βέβαια δεν έχει καμιά σχέση με την όλη διαδικασία, γιατί κατηγορούμενος είναι ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο και όχι η ΔΕΥΑΜ.

Η πράξη όμως αυτή φανερώνει τις πραγματικές προθέσεις του δημάρχου, ο οποίος μη ξεχνάμε ότι, εκλέχθηκε με τη σημαία του καθαρού πόσιμου νερού για τους Αιτωλικιώτες και την εκδίωξη των Γύφτων.

Είναι άκρος επικίνδυνος για τον τόπο μας, όπως και όλοι αυτοί που βγήκαν από τα σπλάχνα του Αιτωλικού αλλά μας πρόδωσαν για τα 30 αργύρια του μηνιαίου μισθού του Προέδρου και του Αντιδημάρχου. Αλλά και όλοι αυτοί που πίστεψαν ότι είναι διεκδικητές κάποιας έμμισθης θέσης.

Αληθεύει ότι μέχρι τελευταία στιγμή, στελέχη της δημοτικής αρχής και παράταξης, εκβίαζαν κάποιους που έβαλαν την υπογραφή τους στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, ώστε να την αποσύρουν;


Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου των Αλιέων του Αιτωλικού

Κατάθεση Μηνυτήριας Αναφοράς, εναντίον του Δήμου Μεσολογγίου για παράβαση καθήκοντος και παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Η προσωρινή διαταγή υπ' αριθμ. 69/28.7.2016 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, διέταξε να υποχρεωθεί ο Δήμος Μεσολογγίου να παρέχει καθαρό πόσιμο νερό στους δημότες της πόλης του Αιτωλικού και να αποφύγει οποιαδήποτε ενέργεια είναι βλαπτική για το οικοσύστημα της λιμνοθάλασσας.

Ο Δήμος Μεσολογγίου, προεξάρχοντος του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου, όχι μόνο δεν συμμορφώθηκε, αλλά ούτε καν ανέλαβε οποιαδήποτε πρωτοβουλία για την ...άμεση επίλυση του προβλήματος παροχής πόσιμου νερού προς τους πολίτες του Αιτωλικού.

Επειδή η μη συμμόρφωση του μηνυομένου Δήμου συνιστά κατάφωρη παραβίαση Δικαστικής απόφασης και παράβαση καθήκοντος, δεδομένου ότι εκ προθέσεως αποφεύγουν να εφαρμόσουν δικαστική απόφαση επωφελή για την υγεία μας .

Ζητάμε την απόδοση ευθυνών εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου, για παράβαση καθήκοντος και παραβίαση δικαστικής απόφασης, με τη διαδικασία του αυτοφώρου.



http://aliisetolikou.blogspot.gr/2016/08/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: