Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Αυτόφωρο για το δήμαρχο Μεσολογγίου


Αύριο και ώρα 11πμ. ο δήμαρχούλης του Μεσολογγίου έχει κληθεί  από την εισαγγελία να περάσει αυτόφωρο, διότι δεν εκτέλεσε τη προσωρινή διαταγή που του επιβλήθηκε, να φέρει καθαρό πόσιμο νερό στους δημότες του Αιτωλικού και να μην πετάει λύματα στην λιμνοθάλασσα.

Οι ηλιθιότητες του ότι εμείς εκτελέσαμε την διαταγή, ότι δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι αλλά η ΔΕΥΑΜ ή το ότι βάλαμε βρύσες στη Μπούζα για να πίνουν νερό μόνο όσοι έκαναν την προσφυγή ενάντια στο δήμο, απορρίφθηκαν πανηγυρικά από το δικαστήριο, που τώρα ζητά την αυτόφορη διαδικασία για παράβαση καθήκοντος.

Παράλληλα η υπόθεση για παράβαση καθήκοντος, έχει πάει στο τριμελές δικαστήριο του Αγρινίου και θα σημάνει την παύση από τα καθήκοντα του δημάρχου τον αναξιόπιστο καραπάνο και της ομάδας του, που εξευτελίζει τους Αιτωλικιώτες και αρνείται πεισματικά να παρέχει πόσιμο νερό.

Αυτόν ψηφίσαμε και ευτυχώς υπάρχει και η δικαιοσύνη που βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Αλήθεια εκείνα τα παλικάρια που ψηφίσαμε για δημοτικούς συμβούλους ώστε να μας εκπροσωπούν στο δημοτικό συμβούλιο του Μεσολογγίου που είναι; Που κρύβονται; Τι θέση παίρνουν, εκτός του ότι στηρίζουμε το δήμαρχο και την παράταξη;

Πόσο είναι άξιοι να λέγονται ακόμη Αιτωλικιώτες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: