Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Ο Αξιολύπητος δήμαρχος Μεσολογγίου: τα λέει όλα, σε συνέντευξη για την καταστροφή της πόλης που διοικεί

Ανάξιο λόγου και σχολιασμού το βίντεο που ακολουθεί, όπου ο δήμαρχος Μεσολογγίου καραπάνος, αποποιείται των ευθυνών του και κατηγορεί τους πάντες εκτός του εαυτού του και του δημοτικού μηχανισμού που δημιούργησε.

Και όταν λέμε δημοτικό μηχανισμό, δεν εννοούμε βέβαια τους εργάτες του δήμου, αλλά το παραταξιακό μηχανισμό που έχει δημιουργήσει, ώστε να βολεύει πρόσωπα και καταστάσεις, με απώτερο σκοπό την παραμονή του στην εξουσία και την ενθυλάκωση χρημάτων, ώστε να συντηρεί αυτόν τον στρατό κουμανταδόρων, αεριτζήδων και γλυψηματιών.

Στο βίντεο που θα δείτε και θα ακούσετε, προτείνουμε εκτός από την ηρεμία που θα πρέπει απαραιτήτως να διαθέτετε, θα πρέπει να επιστρατεύσετε και κάποιο λεξικό εννοιών, διότι οι ασυναρτησίες και η μπουρδολογία του καραπάνου, μόνο οι μυημένοι στη ψυχασθένειά του μπορούν να βγάλουν νόημα.

Εμείς πάντως σε γενικές γραμμές καταλάβαμε ότι, για την πλημμύρα στο Μεσολόγγι και την καταστροφή των νοικοκυριών των απλών δημοτών, δεν φταίει ο δήμος και ο δήμαρχος, αλλά η ... ΔΕΗ η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Ο Θεός που έριξε βροχή, άντε και ο Χατζηπετρής.

Αυτά βέβαια να τα ακούει και ο άχρηστος κουρουμπλής, ο οποίος όταν επισκέπτεται το Μεσολόγγι, δεν χάνει ευκαιρία να τάξει ή να δώσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, για να μην κατηγορηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ ότι πάει κόντρα σε ένα δεξιό (μη μας ακούς θεέ μου) δήμαρχο, αφήνοντας εν λευκό τη διαχείριση κονδυλίων, όπως αυτά της πολιτικής προστασίας, να τα κάνει γιορτές Εξόδου, Ντολμά ή τσιμπούσια για τα δύο χρόνια ηλίθιας και άσχετης διαχείριση της δημοτικής εξουσίας.

Δείτε το βίντεο και εσείς που καταστραφήκατε για να δείτε ποιος είναι ο πραγματικός ανάξιος και υπεύθυνος αυτού του δράματος που έζησε το Μεσολόγγι.

ΟΥΣΤ ΣΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αποθέωση της βλακείας και της ανικανότητας επιβραβεύεται με δήθεν κονδ'υλια έκτατης ανάγκης ενώ ο ανίκανος Δήμαρχος δεν συντηρούσε τα αντιλιοστάσια που δεν λειτούργησαν και πνίγηκε η πόλη

Ανώνυμος είπε...

gia to etoliko kana fragko exei i epeidi ta antliostasia edo ta ftiaksane tha ta fane ta mpikionia ola?