Κυριακή, 23 Απριλίου 2017

Λομπίστας της Monsanto λέει πως το RoundUp είναι ασφαλές ακόμα και για να το πιούμε. Μέχρι που του προσφέρουν ένα ποτήρι... (VIDEO)

"Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια", λέει η παροιμία, και ο συγκεκριμένος κύριος το αποδεικνύει περίτρανα. Ο λομπίστας της Monsanto Dr. Patrick Moore μιλάει σε τηλεοπτική εκπομπή του γαλλικού καναλιού Canal+ με την ιδιότητα του ειδικού σε θέματα περιβάλλοντος και ως εκπρόσωπος της οργάνωσης Ecosense Environmental.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Moore υποστηρίζει ότι το ζιζανιοκτόνο RoundUp της Monsanto δεν είναι επιβλαβές για τον ανθρώπινο οργανισμό και δεν ευθύνεται για την εκτίναξη των ποσοστών εμφάνισης καρκίνου στην Αργεντινή.

Η συγκεκριμένη δήλωση έγινε λίγες μέρες μετά την δημοσίευση έρευνας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που υποστηρίζει ότι η ουσία glyphosate, βασικό συστατικό του RoundUp, μπορεί να προκαλέσει καρκίνο.

Ο ένθερμος υποστηρικτής του RoundUp, μάλιστα, δήλωσε ότι το φυτοφάρμακο είναι τόσο ασφαλές που μπορούμε ακόμα και να ...το πιούμε! Βέβαια, δεν είχε υπολογίσει ότι ο δημοσιογράφος της εκπομπής θα του έδινε ένα ποτήρι RoundUp για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του...

Ο Moore, μόλις ακούει την πρόταση του δημοσιογράφου, λέει: "Δεν είμαι χαζός"! Δείτε το απολαυστικό βίντεο που αποδεικνύει πόσο "ασφαλές" είναι το RoundUp για τον ανθρώπινο οργανισμό:http://teleytaiaexodos.blogspot.gr/2016/04/monsanto-roundup-video.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: