Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Βροχή από εξώδικα στέλνει ΔΕΥΑΜ και καραπάνος, για να αναγκάσει τους δημότες να προσέλθουν για ρύθμιση χρεών που δεν έχουν.

Μπορεί να είναι Άγιες μέρες, μπορεί το πνεύμα των Χριστουγέννων με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να μας έχει αγγίξει όλους, οι καλικάντζαροι  όμως της ΔΕΥΑΜ και της δημοτικής αρχής δεν λένε να κορέσουν τη δίψα τους για χρήμα και προσπαθούν με κάθε μέσο και τρόπο να χαλάσουν την χαρά των ημερών, στέλνοντας εξώδικα για τα χρέη που υποτίθεται ότι έχουν οι Αιτωλικιώτες απέναντι στη ΔΕΥΑΜ.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ακόμη μια φορά, για επιχείρηση εκφοβισμού μιας και το ταμείο της δημοτικής επιχείρησης έχει βαρέσει εγκεφαλικό, όπως βέβαια και η δίχως πάτο τσέπη του καραπάνου.

Ο χρόνος για τον καραπάνο αρχίζει και γίνεται εφιαλτικός, μιας και τον έχει λοκάρει προ πολλού η δικαιοσύνη και τα χρήματα του κουρουμπλή αργούν, διότι οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, αρχίζουν και ξυπνάνε από το βάλιουμ της εξουσίας, που από αγαπητικούς, τους έκανε εραστές και συζύγους της.


Οι δημότες δεν πρέπει να φοβηθούν, τα χρήματα που ζητάει ο μπανιέρας με τη ΔΕΥΑΜ, έχουν παραγραφεί διότι, το νερό που παρείχε η συγκεκριμένη εταιρεία ήταν ακατάλληλο και επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία.
Αν πρέπει να πληρωθεί κάποιο ποσό είναι το ίδιο που ισχύει για το νερό προς άρδευση και αυτό με κάθε επιφύλαξη.
Επίσης το γεγονός ότι έχει κατατεθεί μήνυση και αγωγή εναντίον της ΔΕΥΑΜ και του μπανιέρα, καθιστά ανίσχυρο το όποιο εξώδικο και το μόνο που προσβλέπει είναι η συγκέντρωση χρημάτων για το φιλόπτωχο ταμείο της κοιλιάς του μπανιέρα.

Δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι, με την κίνηση αυτή ο μπανιέρας θέλει να κάνει δώρο στο νέο κουμπάρο του και δικηγόρο, μιας και ο προηγούμενος τέθηκε εκτός μάχης από τη δικαιοσύνη, επειδή του έγινε κατάσχεση λογαριασμών και περιουσίας, για θέματα που άπτονται της δημοτικής αρχής.

Το είπαμε και το ξαναλέμε, ο μπανιέρας δεν θα λυπηθεί κανένα, τους εκμαυλίζει όλους μέχρι τη στιγμή που έχουν κάτι να δώσουν, όταν παραδώσουν και την τελευταία αντοχή τους, πηγαίνει σε άλλον.

Καραπανάκια ..... ιδού το μέλλον σας !!!!


ΚΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΚΕΡΣ


Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: