Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Οργή! Αποδοκιμασίες σε Κατσιφάρα στις πληγείσες περιοχές

           

Προπηλάκισαν τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας στο Ζευγαράκι
Αντιμέτωπος με τις αποδοκιμασίες των κατοίκων στο Ζευγαράκι και τα Κλεισορρεύματα που επλήγησαν περισσότερο από τα καιρικά φαινόμενα τα ξημερώματα ήρθε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απ. Κατσιφάρας.

Επισκεπτόμενος τις πληγείσες περιοχές το Σαββατοκύριακο αρκετοί κάτοικοι που επλήγησαν από την κακοκαιρία και είδαν τις περιουσίες τους να πνίγονται στη λάσπη ξέσπασαν κατά του Περιφερειάρχη με αφορμή τον καθαρισμό των ρεμάτων, με αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονοι διάλογοι και αποδοκιμασίες. Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν πως το ενδιαφέρον των αυτοδιοικητικών αρχών έρχεται εκ των υστέρων…

Επίσης από το στόχαστρο των κατοίκων δεν ξέφυγε ούτε ο δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου, για τον οποίο βέβαια τα παράπονα ήταν πολύ λιγότερα καθώς είναι γνωστό ότι ο καθαρισμός των ρεμάτων είναι αρμοδιότητα των Περιφερειών και αφορούσαν ως φαίνεται περισσότερο τη διεκδίκηση αντιπλημμυρικών έργων για την περιοχή από την Περιφέρεια και το κεντρικό Κράτος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βράδυ του Σαββάτου υπήρξε ακόμη και προπηλακισμός του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ζευγαρακίου, ο οποίος χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο Αγρινίου για τις πρώτες βοήθειες. Περιστατικό που οπωσδήποτε είναι καταδικαστέο και αδικαιολόγητο από τη στιγμή που ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας το προηγούμενο διάστημα είχε με έγγραφά του ενημερώσει τόσο το δήμο Αγρινίου, όσο και την Περιφέρεια ζητώντας τον καθαρισμό των ρεμάτων.


http://www.agrinioculture.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: