Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018

Αποκάλυψη για το κύκλωμα παράνομων νομιμοποιήσεων αλλοδαπών: Στη δημοσιότητα οι διάλογοι των μελών

     
Ξέραμε ότι ο υποτιθέμενος δήμαρχος Μεσολογγίου καραπάνος, βρίσκετε εκτός τόπου και χρόνου, η αντίδρασή του όμως στην αποφυλάκιση μέχρι να γίνει η δίκη των εμπλεκόμενων στις ελληνοποιήσεις, οι οποίοι όλος τυχαίως, είναι και σε προεδρικές θέσεις στο δήμο Μεσολογγίου, μάλλον μας βάζει σε σκέψεις.

Για την ακρίβεια ο καραπάνος μετά την προσωρινή αποφυλάκιση ( με εγγυήσεις και περιοριστικούς όρους)   των δύο προέδρων του, βγήκε περιχαρής στα ΜΜΕ και δήλωσε ότι τέλος καλό όλα καλά και για όσους μίλησαν ενάντια στους δύο, αλλά και τον ίδιο, θα πρέπει να επιληφθεί ο εισαγγελέας και να συλλάβει τους κακεντρεχείς λασπολόγους, για συκοφαντική δυσφήμιση.

Εμείς βέβαια πέραν του αστείου των δηλώσεων καραπάνου, που έχουν καθιερωθεί ως αστεϊσμοί εδώ και πολύ καιρό, αν κάποιος παρατηρήσει με μεγαλύτερη προσοχή θα δει μια δόση ανακούφισης.
Ακόμη και οι κινήσεις του σώματος, προσέδιδαν ένα ήρεμο τόνο από ένα οργανισμό που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα, αρκετά μεγάλη ποσότητα ηρεμιστικών χαπιών.

Τι φοβάται ο υποτιθέμενος δήμαρχος Μεσολογγίου ;

Από που μπορεί να τον κρατάνε οι δύο συλληφθέντες πρόεδροι του δημοτικού συμβουλίου;

Διώκεται για την ώρα, για την ίδια υπόθεση ως ηθικός αυτουργός και ας χτυπιέται για το αντίθετο ο ίδιος ;

Σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι διάλογοι της ομάδας των ελληνοποιήσεων, πριν λίγες μέρες, περιοδικό μεγάλης κυκλοφορίας έγραψε ότι στους διαλόγους εμπλέκεται και δήμαρχος.

Ίσως τώρα γίνετε κατανοητό η ανακούφιση και η γελοιότητα των δηλώσεων καραπάνου .

Διαβάστε ορισμένους από τους διαλόγους που δόθηκαν προς δημοσίευση από την αστυνομία.
Στο φως της δημοσιότητας έρχονται οι συνομιλίες των εμπλεκομένων στο κύκλωμα με τις παράνομες ελληνοποιήσεις στην χώρα μας.


Οι διάλογοι που δημοσιεύει το cnn.gr, είναι αποκαλυπτικοί και αποτυπώνουν τις συνεννοήσεις μεταξύ των κατηγορουμένων για τα πλαστά έγγραφα που φρόντιζαν να περιέχει ο φάκελος του κάθε αλλοδαπού για να διεκδικήσει τη νομιμοποίησή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι συλληφθέντες δικηγόροι και δημόσιοι υπάλληλοι έπαιρναν μέχρι και 1.300 ευρώ από κάθε αλλοδαπό ενδιαφερόμενο. Μάλιστα πολλές φορές συνόδευαν οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι τους αλλοδαπούς στις περιφέρειες της επαρχίας όπου βρίσκονταν οι συνεργοί τους, για να καταθέσουν το φάκελο τους.

Α. Να σου πω, σε αυτόν που θα τα βάλεις, αυτό που σου ‘πα έχει πολλά ένσημα και έχει κάνει δυο φορές;

Β. Στη Λάρισα

Α. Στη Λάρισα;

Α. Εκεί πήρα τηλέφωνο και ρώτησα ναι

Β. Πόσο πάει αυτό όλο;

Α. 6,5 κατοστάρικα

Β. Τι;

Α. 6,5 κατοστάρικα συν το παράβολο

Β. α…

Α. Και το 50άρικο για τη διαδρομή που θα πάμε.

Β. Δηλαδή αυτό πάει 700;

Α. Ναι.

Β. Ναι ναι αν βάζεις παράβολα. Παράβολο πόσο έχει 316;

Α. Ναι 320.

Β. Άρα πήγε 100αρικο.100 ευρώ πήγε αυτό

Α. Και την άλλη εβδομάδα θα αλλάξουμε τιμές. θα ανέβουνε προς τα επάνω.

Β. Που;

Α. Παντού.

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος μεταξύ δυο κατηγορουμένων όταν έγινε αντιληπτό ότι χρησιμοποίησαν τον ίδιο πλαστό λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας σε οκτώ διαφορετικούς φακέλους.

Α. Σου λέω κάτσε και πρόσεχε αλλά εσύ όλο μαλ… κάνεις.

Β. Τι μαλα… κάνω ; Τι μου λες;

Α. Ένα χαρτί από cosmote το έχουν βάλει οχτώ φορές, ίδια διεύθυνση, ίδιο λογαριασμό, μόνο όνομα αλλάζουμε.

Α. Οχτώ φορές; Που είναι αυτό οχτώ φορές;

Β. Οχτώ φορές, ναι οχτώ φορές.

Άλλες φορές πάλι, έβαζαν μέσα στα δικαιολογητικά πλαστά χαρτιά από αγορές που ποτέ δεν είχαν γίνει από μεγάλα πολυκαταστήματα, αλλά και με δήθεν συναλλαγές από τράπεζες που όμως δεν λειτουργούν πια στη χώρα μας και άρα δεν θα μπορούσε να γίνει έλεγχος γνησιότητας από τις κατά τόπους περιφέρειες. Ένας τέτοιος διάλογος είναι αυτός που ακολουθεί….


Α. Αυτοί που πάμε ,τι έχουν οι περισσότεροι;

Β. Western Union και τράπεζες.

Α. Τα αρχικά να είναι καλά.

Β. Τα αρχικά πάντα τους λέω και βγαίνουνε τράπεζες ρε Νίκο , που δεν μπορούν να ελεγχθούν κιόλας.

Α. .. αν λείπει από μέσα από κάποιο χρόνο και τέτοια και είναι προβληματικό να το βγάζουμε λέει, δηλαδή αν φαίνεται ότι είναι έτσι προβληματικό πολύ και, να το βγάζουμε δεν τον απασχολεί.

Β. Το 2013 το 2014 το 2015 και το 2016 συνήθως είναι wester Union είναι Κωτσόβολος και Πλαίσιο είναι και εισιτήρια λεωφορείου.

Όπως προκύπτει τα μέλη έπαιρναν τα χρήματα σε δυο φάσεις. Η πρώτη όταν συγκέντρωναν τα πλαστά χαρτιά για το φάκελο του αλλοδαπού και τα υπόλοιπα όταν έφταναν στην πόλη της επαρχίας όπου θα κατέθεταν το φάκελο στην τοπική περιφέρεια.

Α. Τι να μεταφέρω;

Β. Ότι μπορούμε απ´όλα αυτά που έχουμε κάνει τι μπορούμε με συν άλλα 300

Α. Ότι μπορούμε συν άλλα 300; Απ´αυτά που έχουμε κάνει;

Β. Ναι ρε παιδί μου. κοίταξε εγώ έχω κανονίσει να παίρνω από 1300.


Δεν υπάρχουν σχόλια: