Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Ο καραπάνος παρουσίασε τους νέους διάττοντες αστέρες στη μάχη για το φαγοπότι της νέας 4ετίας

Με απερίγραπτη χαρά ο υποτιθέμενος δήμαρχος Μεσολογγίου και ιερών περιχώρων, παρουσίασε τα νέα του άσετ στη μάχη των δημοτικών εκλογών.



Τα παλιά αστέρια, τα οποία στο σύνολό τους είναι υπόδικα για πλαστογραφίες, παραβάσεις καθήκοντος, εικονικά τιμολόγια, εικονικά έργα και περίπου το μισό δικονομικό κώδικα, παρακολουθούν τις εξελίξεις με πεσμένη την κάτω γνάθο και μουδιασμένο το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου τους.

Το μόνο που τους μένει να ελπίζουν, είναι η ανάδειξη τουλάχιστον κάποιας τρυφερής ύπαρξης, μπας και ικανοποιηθούν οφθαλμο-ιαματικά.

Ακούγετε ότι ο καραπάνος είναι πολύ κοντά σε συμφωνία συνεργασίας με Σάσα Μπάστα, Πετρούλα και κρατηθείτε ...με Τζούλια Αλεξανδράτου.

Κατανοούμε τη θέση τους και αρχίζουμε να στοιχηματίζουμε, ποιος θα είναι ο πρώτος που θα υποστεί έμφραγμα κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως κάποτε είχε γίνει στη γειτονική Ιταλία.
Η αλήθεια είναι ότι όλοι τους έβαλαν βέτο στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφια στο ψηφοδέλτιο καραπάνου, η τριανταφύλλου του ΣΥΡΙΖΑ, λόγο ακαλαίσθητης εμφάνισης (μπλιάχ).

Ο πρώτος των πρώτων λοιπόν είναι ο ... ντόκτορ Φραγκενστάιν, ο οποίος διακρίθηκε στον τομέα της ένωσης διαφορετικών οργανικών κομματιών και οργάνων, δημιουργώντας νέα ζωή.


Με αυτό το τέχνασμα προσβλέπει ο καραπάνος να ενώσει όλα τα ανύπαρκτα έργα του στο όλον, ώστε ο δημότης να μην ξέρει ούτε που βρίσκεται, ούτε που πατάει.
Λίγο φοβίζει η εξειδίκευσή του ως σουφρολόγος, αλλά μάλλον αυτό οφείλετε στη μη κατανόηση από μεριάς των παλαιών αστέρων του καραπάνου, για το αντικείμενο που έχει να κάνει η ειδικότητα του γιατρού.

Ο δεύτερος και καταϊδρωμένος λόγο φόρτου εργασίας και απόδοση ΦΠΑ, είναι λογιστής Καψαμπέλης, με μεγάλη πείρα στα ανεμομαζώματα από το ανύπαρκτο κράτος της νεότερης Ελλάδας.



Στη παρουσία που του έκανε ο καραπάνος, με τις καραπανίτσες έξω από το δημοτικό κατάστημα, να σκίζουν τα ιμάτιά τους και να πετάνε τα επιθέματα στήθους στα σκυλιά, ο νέος διάττοντας αστέρας υποσχέθηκε ότι θα σβήσει τα χρέη του δήμου από τη εφορία σε χρόνο ντε - τε και αν έρθει και ο Κυριάκος στα πράγματα, τότε υποσχέθηκε ότι όλοι θα τρώμε με χρυσά κουταλοπίρουνα και ασημένια μαχαίρια, τα δε δόντια μας θα είναι όλα με σφράγισμα χρυσού ώστε να αντέχουν τον περίδρομο.

Ανησυχία επικράτησε στο κοινό μετά από αυτές τις δηλώσεις, διότι το βλέμμα εκείνη την ώρα του λογιστή Καψαμπέλη, ήταν καρφωμένο στη στοματική κοιλότητα του καραπάνου και όχι των ανθρώπων που ήρθαν να ζητωκραυγάσουν, αλλά ούτε καν στις ανέμελες καραπανίτσες, που μόνο το βραχιόλι στο δεξί τους χέρι τους είχε απομείνει.

Βέβαια ο καραπάνος ως παλιά εκδιδομένη στο κλαρί, το κατάλαβε και αμέσως συμπλήρωσε τον αέρινο λογιστή... και για όσους δεν θα προλάβουν να πάρουν μερίδιο από τη νέα μας επιτυχία στις εισπράξεις, τους υποσχόμαστε διορισμό στα ΚΔΑΠ, τις Αλυκές, την ΤΕΡΝΑ αλλά ακόμη και στα διόδια.

Μετά από όλα αυτά είναι να μην ψηφίσεις καραπάνο;


Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: