Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Η αγανάκτηση ξεχειλίζει στο Αιτωλικό με την κατάντια των δρόμων


Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση του υποτιθέμενου δημάρχου Μεσολογγίου για το ακανθώδες θέμα της κατάστασης που βρίσκονται οι δρόμοι του Αιτωλικού.

Ο καραπάνος αποφάσισε να προσλάβει με απευθείας ανάθεση όσες ψηφοφόρισες έχουν τα κατάλληλα σωματικά προσόντα, ώστε να κυκλοφορούν με ημιπερατά  ενδύματα, ώστε ο δημότης να ρίχνει την προσοχή του οπουδήποτε αλλού και όχι στις λακκούβες του δρόμου .

Η αντιπολίτευση καταγγέλλει ότι με αυτό το τρόπο θα αυξηθούν τα ατυχήματα με τελικό σκοπό να είναι περισσότεροι στο Νοσοκομείο παρά στις κάλπες, όταν έρθει η μέρα των εκλογών. 

Οι γιαγιάδες έχουν κλείσει από τώρα ιερέα, για την τέλεση ευχελαίου και έχουν εφοδιαστεί με λιβάνια και αγιασμό, για να διώξουν τον πονηρό που έχει σκεπάσει την πόλη μας.

Η τριανταφύλλου του ΣΥΡΙΖΑ, ως στενή συνεργάτης και συμβουλάτορας του καραπάνου, έβαλε βέτο να προσληφθούν και γκέι στο κοινωνικό αυτό έργο, σε αντίθετη περίπτωση τον απείλησε ευθέως, με παράταση της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης του δήμου, επ' αόριστον και με χρηματοδότηση  μέχρι να φτάσει ακόμη και ο ίδιος ο καραπάνος στο σημείο να πει ότι, δεν ξέρω τι να κάνω με τόσα χρήματα. 

Δεν έλειψαν βέβαια και τα θαύματα.
Κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης για αυτοψία της κατάστασης των δρόμων ο κουρουμπλής αναφώνησε ... ίδωμεν το φως το αληθινό.
Στο ερώτημα τι βλέπεις υπουργέ μου; ο κουρουμπλής απάντησε :
Είδα την αλήθεια, σε όλο της το μεγαλείο και εκεί που νόμιζα ότι η συνάδελφος και συντρόφισσα, τριανταφύλλου είναι η Σκλεναρίκοβα, ανακάλυψα ότι είναι μια παραλλαγή της Βασιλιάδου.
Ένα σας λέω, ο καραπάνος έχει καθαρό βλέμμα και γι' αυτό όλοι θα πρέπει να ψηφίσουμε δαγκωτό στις εκλογές. είναι ο εκπρόσωπος των ωραίων.


Ο ΚΟΥΠΑΝΟΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: