Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Τα Σκουπίδια Πνίγουν το δήμο μας και ο Λύρος Συσκέπτεται - SOS Εκπέμπουν οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι




Μετά το φαγοπότι στο όνομα της δημόσιας Υγείας, 
Μετά το καλλιτεχνικό επιχειρείν  του αρτίστα Λύρου,
Και μετά την ακατάσχετη μπουρδολογία για επενδύσεις εκατομμύριων, από τη σημερινή δημοτική αρχή, ήρθε η πραγματικότητα να μας χτυπήσει τη πόρτα .

Τίποτα δεν έχει γίνει προς τη κατεύθυνση επίλυσης του προβλήματος των σκουπιδιών στο δήμο μας, με αποτέλεσμα αυτά να πνίγουν ακόμη μια φορά τους δρόμους και τα στενά.

Η σημερινή δημοτική αρχή πίστεψε ότι, η καλύτερη λύση θα είναι η εναπόθεση σκουπιδιών σε παράνομες χωματερές, όπως το κτήμα Πετούνη ή όπου αυτή θεωρεί ότι έχει δικαίωμα.

Η συνταγή είναι απλή - Εκμεταλλευόμαστε την δίκαιη  αγανάκτηση των δημοτών, διαπομπεύουμε  όποιον  καταγγείλει τις παράνομες εναποθέσεις σκουπιδιών και το κυριότερο... Βάζουμε ως εμπροσθοφυλακή Πεμπτοφαλαγγίτες  λαλίστατους επώνυμους δημότες να ξεμπροστιάζουν ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο, όσους απαιτούν πραγματικές λύσεις και καταγγέλλουν τις παράνομες πράξεις της δημοτικής αρχής. 
...

Σε διαδημοτικό επίπεδο - Παρουσιάζουμε ως προδότες και αδηφάγους τους Αγρινιώτες, επειδή δεν δέχονται να πληρώσουν το τίμημα της μίζας  που καρπώθηκε ο πρώην δήμαρχος καραπάνος και  ολοκλήρωσε ο μαθητευόμενος επιχειρηματίας Λύρος. 

Άρα το παραμύθι των τελευταίων δημοτικών αρχών, τα έχει όλα ... και λαλίστατους ιδεολόγους δημότες και ήρωες ιεροπολίτες δημάρχους και συναίσθημα, και μισητούς εχθρούς που τα θέλουν όλα δικά τους, αλλά και χρήμα, χρήμα άκοπο για κάθε λογής γυρολόγο και καταφερτζή.

Εδώ λοιπόν, τα καλά σκουπίδια ... δια πάσαν νόσο και πάσα μαλακία, για περάστε ...  και αν θέλετε και λίγο κλάμα, έχουμε και από αυτό. 

Η δημόσια Υγεία βρίσκετε σε κίνδυνο, η πανδημία του κορονοϊού μας αποδεκατίζει ,
Τα σκουπίδια μας πνίγουν,
Η βροχή δεν κατάφερε ποτέ να ενωθεί με τη θάλασσα και ο Ποσειδώνας από τότε,  τιμωρεί τον ιερό μας δήμο. 

Βρε τι έχουμε πάθει !!! και καλά όλα αυτά, άντε τώρα να δικαιολογηθείς στον κάθε θεό του Ολύμπου,   ότι όλα αυτά συμβαίνουν γιατί έχουμε  για δήμαρχο τον Λύρο  και πριν από αυτόν τον καραπάνο.
 
Τελικά η αλήθεια είναι μία ... Η Θεία Δίκη μας επέβαλε την εσχάτη των ποινών γιατί ασελγήσαμε απέναντι στο Περιβάλλον, στο Πολιτισμό μας και στο Μέλλον της νέας γενιάς.

Μέγιστη απρέπεια να μιλούν για το ηρωικό παρελθόν αυτοί που δεν ξέρουν ούτε καν να διαβάσουν πέντε γραμμές από το σκονάκι που τους δίνουν.
Μέγιστη απρέπεια, να εκμεταλλεύεσαι τη θυσία των προγόνων των 1200 ή 1500 περίπου, για να κερδίσεις ψήφους.

  Αυτά θα πληρώνουμε όχι μόνο σήμερα, αλλά και στο μέλλον.
Δεν φταίνε ούτε οι όμοροι δήμοι, ούτε οι καιρικές συνθήκες, αλλά ούτε και ο κάθε τυχάρπαστος τυχοδιώκτης που θέλει να πιαστεί από το άρμα του ανίκανου δημάρχου.

Εμείς φταίμε που τους ψηφίζουμε και πέφτουμε κάθε φορά στη παγίδα του διλλήματος που εφευρίσκουν οι τυχάρπαστοι τυχοδιώκτες που τους πλαισιώνουν.   

Διαβάστε την ανακοίνωση των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων για το πρόβλημα των σκουπιδιών, που δείχνει με ακρίβεια τα ψέματα και τα λάθη της σημερινής δημοτικής αρχής.


Κύριε Πρόεδρε του ΔΣ,

Για μία ακόμη φορά αποστέλλετε πρόσκληση για σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου για το φλέγον θέμα των απορριμμάτων στο Δήμο μας.

Πιθανολογούμε ότι κύριο μέλημά σας είναι ο επικοινωνιακός χειρισμός του αδιεξόδου που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την μεταφορά ή όχι των απορριμμάτων στο Αγρίνιο και την άρνηση της εκεί δημοτικής αρχής να τα δεχτεί.

Επειδή αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε την άστοχη τακτική σας,

Επειδή έχουμε πάρει συγκεκριμένη απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο την οποία και δεν εκτελείτε,

Επειδή το σοβαρό πρόβλημα των απορριμμάτων δεν προσφέρεται για επικοινωνιακά τερτίπια,

Επειδή λύσεις υπάρχουν αλλά δεν τις εκτελείτε,

Σας καλούμε να επιδείξετε την ανάλογη σοβαρότητα και υπευθυνότητα και να οδηγήσετε τις εξελίξεις όχι να «σέρνεστε» πίσω από αυτές ψάχνοντας υπαίτιους εκεί που θα έπρεπε να αναζητείτε πολιτικούς συμμάχους.

Τα προβλήματα των δημοτών δεν μπορούν να περιμένουν και απαιτούν λύσεις όχι λαϊκά δικαστήρια.

Η συνεχής σύγκλιση των δημοτικών συμβουλίων ροκανίζει τον πολύτιμο χρόνο που ήδη έχει χαθεί σε ανώφελες συζητήσεις και διαξιφισμούς ενώ συντηρούν την στασιμότητα και την αδράνεια σε ένα πολύ σοβαρό θέμα δημόσιας υγείας που απαιτεί άμεση λύση.

ΥΓ.1. Θυμηδία προκαλεί το γεγονός ότι εντός του δημοτικού συμβουλίου αναφέρατε κατηγορηματικά ότι έχετε βρει χρηματοδότηση για την οριστική επίλυση του πολυπόθητου ΧΥΤΑ μιας και εκτός των άλλων απαιτείται και νέο έργο! Κάτι το οποίο είναι απολύτως ψευδές.

ΥΓ.2. H Κυβέρνηση και όπως αυτή εκπροσωπείται στο Νομό μας μήπως να αναλάβει πρωτοβουλίες πριν γίνουμε απέραντος σκουπιδότοπος;

 

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Βασιλείου Σπύρος

Δαουτίδης Κώστας

Διαμαντόπουλος Σπύρος

Μπαλαμπάνης Δημήτρης

Ράπτης Δημήτρης

Τέγας Χρήστος


Η ΓΕΚΙΑ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: