Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

O Tσίπρας παίρνει πίσω στην ΚΟ τον Κουρουμπλή καθώς αποκαλύπτεται το σχέδιο μείωσης του πληθυσμού!



Κουρουμπλής> Δολοφονήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι κατά τη διάρκεια της πανδημίας


Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη-σύμφωνα με τη θεωρία συνωμοσίας-η μείωση και του ελληνικού πληθυσμού διά μέσω ενός εργαστηριακά κατασκευασμένου ιού COVID-19 και των θανάσιμων εμβολίων mRNA COVID-19, που σύμφωνα με τις αποκαλύψεις ήταν έτοιμα πριν την πανδημία, επιστρέφει στο μαντρί του ΣΥΡΙΖΑ ο θρυλικός καιροσκόπος πολιτικός τυχοδιώκτης-ράπερ με το μοναδικό ένστικτο επιβίωσης που ακούει στο όνομα Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Γιατί έχει σημασία η επιστροφή Κουρουμπλή εν μέσω μίας στημένης πανδημίας οι πρωταγωνιστές της οποίας εκτίθενται καθημερινά παρότι έχουν ήδη φύγει από τη ζωή περίπου 7 εκατ. άνθρωποι από τον ιό και 1 εκατ. από τις έως τώρα παρενέργειες των εμβολίων.

Γιατί ο πονηρός Τσίπρας αποδέχθηκε την επιστροφή Κουρουμπλή ο οποίος διεγράφη από τον αρχηγό του Σύριζα επειδή είπε απλά την αλήθεια την οποία γνωρίζει ο κ. Τσίπρας;

...

Ότι δλδ έπρεπε να πεθάνουν οι συμπολίτες μας γιατί αυτή ήταν η οδηγία της ατζέντας του 2030 στην οποία ομνύει όμως ο κ. Τσίπρας.

Έχετε αναρωτηθεί γιατί αποκαλείται ατζέντα 2030;

Απλά γιατί οι δύο ηλικιωμένοι κύριοι που ηγούνται του πανδημικού project παγκοσμίως βρίσκονται πέριξ των 85 ετών ηλικιακά και επιθυμούν να αφήσουν παρακαταθήκη έως το 2030 ένα ακόμη πετραδάκι προς τη παγκοσμιοποίηση. Πιστεύουν ότι ως το 2030 θα βρίσκονται εν ζωή (παρότι κανείς- και όταν λέμε κανείς το εννοούμε-δεν μπορεί να κάνει συμβόλαιο με τη ζωή και τον θάνατο. Ζούμε από σύμπτωση και πεθαίνουμε στα σίγουρα) ώστε να απολαύσουν τους καρπούς του σχεδίου τους.

Ο πονηρός Τσίπρας απόγονος ποιμενικής γενιάς γνωρίζει πως ο Κουρουμπλής έχει δίκιο και πως οι 80ντάρηδες με τον ιό και τα εμβόλια που ελέγχουν τους ηγέτες της Ε.Ε. μπορεί να τα τινάξουν ως το 2030 και οι υπόλοιποι να βρεθούν στη φυλακή.

Έτσι λοιπόν ο Τσίπρας τώρα που αρχίζει να βρωμάει η ιστορία της μείωσης του πληθυσμού δέχεται πίσω τον ράπερ Κουρουμπλή και όπου νάναι θα αρχίσει να προετοιμάζει το αυτονόητο που είναι η έξοδος της Ελλάδας από μία Ευρώπη που δολοφονεί κατ΄εντολή τους πολίτες της.


Ο τρόμος θα μπορούσε να επιστραφεί στους φορείς εάν φύγουν από τη ζωή οι δύο που εμπνέουν δέος σε μεγάλο μέρος της Δικαιοσύνης αν και πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο ένας δικαστής στις ΗΠΑ με τις πλάτες των Τεξανών πετρελαιάδων να βγάλει όλο το σχεδιασμό και τους εμπλεκόμενους στη σέντρα και να αφήσει το πλανήτη άναυδο. Όλα είναι ανοιχτά εδώ.
Δείτε εδώ την απατεωνία Μπουρλά ο οποίος στις 15 Αυγούστου υποστηρίζει ότι έκανε τη 4η δόση και στις 24 Σεπτεμβρίου διαψεύδει τον εαυτό του. Όλους αυτούς από τη φυλακή τους χωρίζει ένας αποφασισμένος δικαστής.
Έτσι λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής, γνωστοποιεί την επιστροφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 2021, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε διαγράψει τον βουλευτή επειδή είχε κάνει κάποιες ακραίες αναφορές εντός της βουλής υποστηρίζοντας ότι με την πολιτική της κυβέρνησης «δολοφονήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι» κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με αφορμή την επιστημονική μελέτη των καθηγητών Τσιόδρα – Λύτρα.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών είχαν αποκατασταθεί τον τελευταίο καιρό, με τον πρώην υπουργό να δίνει συχνά το «παρών» στις κομματικές εργασίες του ΣΥΡΙΖΑ, διατηρώντας άριστες σχέσεις. Μάλιστα, στο φετινό συνέδριο είχε ιδιαίτερη θερμή υποδοχή από συναδέλφους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην επιστολή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοινώνει απλώς την επανένταξη του κ. Κουρουμπλή χωρίς να εξηγεί κάτι περαιτέρω.



Δεν υπάρχουν σχόλια: