Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Συνεχίζει η ΔΕΥΑΜ να κολλάει ειδοποιητήρια για διακοπή της ύδρευσης στα σπίτια... Ο νέος δήμαρχος έχει να μας πει κάτι, μιας και ο κακός πρώην δήμαρχος έφυγε...;








Σα να μη τρέχει τίποτα, σα να μη πέρασε μια μέρα για τη διοίκηση της ΔΕΥΑΜ και της δημοτικής αρχής. 

Οι κάτοικοι του Αιτωλικού σχεδόν σε καθημερινή βάση, ανακαλύπτουν αυτοκόλλητες προ-ειδοποιήσεις έξω από τη πόρτα του σπιτιού τους, ότι θα γίνει διακοπή της ύδρευσης, εάν δεν πληρωθούν ή αν δε διακανονιστούν τα χρέη προς τη ΔΕΥΑΜ, παρόλο που και οι ίδιοι ξέρουν ότι αυτό ούτε πρακτικά, αλλά ούτε νομικά μπορεί να γίνει.

Όλα δείχνουν ότι, μέλημα του νέου δημάρχου είναι να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του, αντιγράφοντάς τον στον παραλογισμό και την εγωκεντρική άσκηση εξουσίας. 
...

Αυτό βέβαια συνεπάγεται ότι οι υποσχέσεις και οι καταγγελίες  που έκανε προεκλογικά, αλλά και κάθε φορά που βρίσκονταν εκτός δημοτικής αρχής, για τα δίκαια αιτήματα  των δημοτών του Αιτωλικού, για καθαρό νερό, για πεταμένα κονδύλια στη ΔΕΥΑΜ, για φαγοπότι από τους πρώην δημάρχους... κυρίως από τον Καραπάνο, αλλά και για αποζημίωση των καταναλωτών , μιας και αποδεδειγμένα έπιναν ακατάλληλο νερό τόσα χρόνια ... πάνε περίπατο.

Μη τον είδατε τον Παναή τον μάγκα τον λεβέντη και τον καραμπουζουκλή. 

Την ώρα λοιπόν που οι δημότες του Αιτωλικού, εκφοβίζονται από τους διάφορους Γκεμπελίσκους της δημοτικής αρχής, την ίδια ώρα ο νέος δήμαρχος (Διαμαντόπουλος... αν δεν θυμάστε) ασχολείται με την κατάργηση του Πρωτοδικείου στο Μεσολόγγι και όχι για τον οικονομικό αφανισμό που θέλει να επιβάλει στους δημότες.
Υπάρχει βέβαια η λογική εξήγηση, η οποία δεν είναι κρυφή, μιας  και δεν προσπάθησε κανείς όλα αυτά τα χρόνια να αποκρύψει τουλάχιστον από την κοινή θέα.

Θα το θέσουμε όπως ακριβώς το συζητάνε οι απλοί άνθρωποι στα καφενεία.

Σε πόσες υποθέσεις κατά του δήμου, δικαιώθηκαν πολίτες - δημότες σε δίκες ενάντια στο δήμο ή στη δημοτική αρχή ή ακόμη και σε συγκεκριμένο αντιδήμαρχο; 
Ελάχιστες... σχεδόν μηδενικές.

Άρα ο νέος δήμαρχος εάν χάσει το τοπικό του στήριγμα, πως θα βγάλει το υπόλοιπο της θητείας του,  όσο βραχυπρόθεσμο ή μακροπρόθεσμο και αν είναι αυτό ;

Λάθος υπολογισμοί δήμαρχε και διόρθωσε τη πορεία σου γιατί θα τσακιστείς πάνω στα βράχια της πραγματικότητας !!!

Ο νέος δήμαρχος  ξεχνά ή θέλει να ξεχάσει, ότι υπάρχει κατάσχεση του τραπεζικού λογαριασμού της ΔΕΥΑΜ από το Σύλλογο των Αλιέων του Αιτωλικού, από τον ΕΦΚΑ και από την ίδια την Εφορία, οπότε κύριε δήμαρχε κακό του κεφαλιού σας και της νέας δημοτικής αρχής κάνετε με αυτές τις γελοιότητες, πολλώ μάλλον όταν πρακτικά ακόμη και ο ίδιος ξέρετε ότι διακοπή ύδρευσης δεν μπορεί να γίνει.

Επίσης προειδοποιούμε τους νεοψηφισθέντες δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του νέου δημάρχου, ότι εάν συνεχίσετε όλοι εσείς στο Ραδιομέγαρο να είστε εκπρόσωποι μια εγωκεντρικής υδροκέφαλης δημοτικής αρχής, η μόνη διακοπή που θα γίνει είναι η επαφή σας με τους δημότες και τη κοινωνία... και μη ξεχνάμε, δε βγήκατε επειδή σας ψήφισε ο λαός, αλλά από τράμπα του εκλογικού νόμου και από την ανικανότητα του χαζοΛύρου.

Σε κάθε περίπτωση συνιστούμε στους δημότες του Αιτωλικού, με το που θα εμφανιστούν κάποιοι για να κόψουν το νερό από σπίτι, να καλέσουν αμέσως την αστυνομία, ενημερώνοντας ταυτόχρονα και όποιον εκπροσωπεί την κατάσχεση και την αγωγή που έχει ασκηθεί ενάντια στη ΔΕΥΑΜ.

Μ.Ε.Π 

Δεν υπάρχουν σχόλια: