Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Ο ένας ο Έντιμος διέψευσε ότι τον έχει τραβήξει βίντεο ... και ο άλλος ο Έντιμος απέσυρε τη μήνυση





Τελικά η εντιμότητα στο τόπο μας είναι σα το αποχετευτικό σύστημα της ΔΕΥΑΜ,  μαζεύει όλες τις βρομιές και μετά τις επαναφέρει μέσω παράνομων συνδέσεων και δικτύων, από εκεί που τις μάζεψε. 

Ίσως είναι και αυτό μια σωστή αντιμετώπιση, ίσως εμείς να πέφτουμε έξω ... αλλά πολύ μεγάλη η δυσοσμία για να μπορέσουν να μας βάλουν στον ύπνο.

Ο λόγος για τον παραλίγο υποψήφιο Μπαλαμπάνη και τον πρώην δήμαρχο και πρότινος ξανά υποψήφιο δήμαρχο Καραπάνο. 

Για την ιστορία, ο Καραπάνος όταν έγινε γνωστό ότι ο Μπαλαμπάνης θα βάλει υποψηφιότητα ως δήμαρχος στο Μεσολόγγι, διέδιδε προς πάσα κατεύθυνση ότι αυτό δεν θα γίνει σε καμιά περίπτωση, γιατί... (όπως έλεγε) τον είχε στο χέρι με κάποιο βίντεο που είχε τραβήξει (εν κρυπτώ)  σε κατ' ιδίαν συνάντηση που είχαν οι δυο τους, όταν ο Μπαλμπάνης ήταν Αντιπεριφερειάρχης και μάλλον υπήρχε πάρε-δώσε, από αυτά που  ο Καραπάνος είχε σε καθημερινή βάση, με όποιον ήθελε κάτι από το δήμο Μεσολογγίου.
...

Το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι μετά από αυτές τις αθλιότητες Καραπάνου εναντίον του άμεμπτου, (όπως ο ίδιος αυτοχαρακτηρίζεται, Μπαλαμπάνη), προκάλεσαν την οργή του του τελευταίου, ο οποίος κατέθεσε την επόμενη κιόλας μήνυση εναντίον του Καραπάνου για συκοφαντική δυσφήμηση και διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Το ακόμη πιο περίεργο, είναι ότι ο Μπαλαμπάνης, παρότι κραταιός,  αποσύρθηκε από τη κούρσα των εκλογών και μάλιστα σε μια στιγμή που όπως διέδιδε ο ίδιος, είχε έτοιμο στο σύνολό  το ψηφοδέλτιο του.

Μετά χάσαμε τα ίχνη του Μπαλαμπάνη, ο οποίος ούτε καν έδωσε το στίγμα του για το ποιον θα στηρίξει στις τότε επερχόμενες εκλογές.

Όμως ως εκ νέου θαύματος, διαβάζουμε στον τοπικό τύπο την ανακοίνωσή του, ότι αποσύρει τη μήνυση εναντίον του Καραπάνου, επειδή όπως λέει... ο Καραπάνος δήλωσε δημόσια ( ξέρετε τι σημαίνει δημόσια δήλωση Καραπάνου!!! Λίρα εκατό...) αποδέχτηκε ότι ουδέποτε διέδιδε τέτοιου είδους συκοφαντίες για το πρόσωπο του Μπαλαμπάνη ... άρα δεν υπάρχει λόγος μήνυσης, άρα και ο Καραπάνος γλύτωσε την παράνομη πράξη της βιντεοσκόπησης και ο Μπαλαμπάνης αποκατέστησε την πληγείσα φήμη του από τις βρομιές του Καραπάνου. 

Τώρα βέβαια αν ρωτήσουμε ...  δηλαδή ο Καραπάνος τότε αποδέχονταν δημόσια τη πράξη του και διέδιδε ότι τον βιντεοσκόπησε ; προφανώς όχι.

Πιστεύουμε ότι ο Καραπάνος τα ίδια που έλεγε τότε, λέει και σήμερα, ότι δηλαδή δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.

Άρα ποιος είναι ο λόγος της αλλαγής στάσης του Μπαλαμπάνη, που επέφερε την απόσυρση της μήνυσης;

Η απάντηση είναι δίπλα σας και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει την ύπαρξή της λόγω του μεγαλείου της. 

ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ και πάλι ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ο ένας ο έντιμος έδωσε άφεση αμαρτιών στον άλλο τον έντιμο, αλλά που εσείς να καταλάβετε το μεγαλείο των δυο ανδρών που υπηρέτησαν ή ακόμη υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον, το συμφέρον  όλων μας...

Α να χαθείτε Αχάριστοι !!! 

Ακολουθεί η δήλωση του   Καραπάνου:

«Στα πλαίσια πολιτικής αντιπαράθεσης κατά την διάρκεια της πρόσφατης προεκλογικής περιόδου των αυτοδιοικητικών εκλογών για την ανάδειξη αιρετών οργάνων, ανακυκλώθηκαν αναληθείς αναφορές σε ιδιωτικές συζητήσεις και δημιουργήθηκαν προστριβές και παρεξηγήσεις μεταξύ εμού και του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Νικολάου Μπαλαμπάνη, την ακεραιότητα, εντιμότητα και πολιτική πορεία του οποίου αναγνωρίζω και σέβομαι, δεδομένης και της μεταξύ ημών αμοιβαίας εκτίμησης».


Διαβάστε και την ανακοίνωση του Μπαλαμπάνη 

Αρχές Ιανουαρίου, άσκησα αγωγή ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων του Μεσολογγίου για συκοφαντική δυσφήμηση, σε βάρος του πρώην Δημάρχου Μεσολογγίου κ. Νίκου Καραπάνου, για συκοφαντικά και προσβλητικά της τιμής και της υπόληψης μου μυθεύματα, που με δίκη του πρωτοβουλία φερόταν να κοινολογούσε σε τρίτους το διάστημα που προηγήθηκε των αυτοδιοικητικών εκλογών. Πρόσφατα, προ της εκδικάσεως της άνω αγωγής μου, ο κ. Καραπάνος δήλωσε εγγράφως ότι ουδέν εκ των όσων φέρονταν να διακινήθηκαν από τον ίδιο είναι αληθή, αναγνωρίζοντας την διαχρονική εντιμότητα και ακεραιότητα μου, τονίζοντας μάλιστα τον σεβασμό που τρέφει προς το πρόσωπο μου και την πολιτική μου πορεία.
Δημόσια Δήλωση έκανε και στα Δημοσιογραφικά Μέσα του Μεσολογγίου και της Αιτωλοακαρνανίας.
Δεδομένης της ανωτέρω ηθικής μου δικαίωσης και της διάψευσης, εκ μέρους του κ. Καραπάνου, των όσων φέρεται να διέδιδε σε βάρος του προσώπου μου, είναι σαφές ότι παραιτήθηκα από την αγωγή που έχω ασκήσει σε βάρος του, εφόσον αποδείχθηκε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι τίποτα από όσα διακινήθηκαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».


Ο ΑΓΛΕΟΡΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: