Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Χοντρόπετσος γάιδαρος αποδεικνύεται ο δήμαρχος Αιτωλικού νίκος γαλάνης.

Χοντρόπετσος γάϊδαρος αποδεικνύεται ο δήμαρχος Αιτωλικού νίκος γαλάνης.
Η καταπάτηση των νόμων και η επιβολή μιας δικτατορίστικης άποψης για το άτομό του, τον έχει οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές.
Δεν τον έφτανε το κράξιμο που έφαγε από όλη τη blogοσφαιρα όταν άραξε το αυτοκίνητό του πάνω στο πεζοδρόμιο, συνεχίζει το ίδιο έργο κάνοντας με αυτό τον τρόπο γνωστό σε όλους ότι ο νόμος στο Αιτωλικό είναι ο ίδιος.
Αυτή τη φορά η διαφορά από την προηγούμενη είναι ότι.... το αυτοκίνητό του το άραξε ανάμεσα από τα πεζοδρόμια και ο λόγος είναι ότι τη προεδρική θέση πάνω στο πεζοδρόμιο την έπιασε άλλος γάϊδαρος.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το δημοτικό πάρκινγκ που βρίσκεται στον ίδιο παραλιακό δρόμο και το οποίο ελαττώνει την απόσταση από το κτήριο της δημαρχίας δεν τον ικανοποιεί. Πως θα πειστεί ο απλός πολίτης να εφαρμόζει και να αξιοποιεί τις δημόσιες επενδύσεις δήμαρχε; Όταν εσύ ο ίδιος τα απαξιώνεις;
Όσο για την πρόσβαση του πολίτη στο πεζοδρόμιο και στο σπίτι του που έχει πληρώσει, δεν το θέτουμε καν ως θέμα συζήτησης.
Άντε δήμαρχε και τον Φλεβάρη μην ξεχνιόμαστε έχεις και το δικαστήριο όπου θα εκδικαστεί η έφεση από την πρωτόδικη καταδίκη σου.
Μην ξεχάσεις να πάρεις και αυτές τις φωτογραφίες για να αποδείξεις ότι πλέον έχεις συμμορφωθεί.


Υ.Γ

Όσοι θέλουν να κάνουν νόμιμες παραβάσεις, ας ακολουθήσουν το παράδειγμα του δήμαρχου Αιτωλικού. Στο απαγορευτικό σήμα κάνουμε απλώς όπισθεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: