Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ανώτατες τεχνολογικές.... λαμογιές!!!


(από agrinionet)
Απ’ ότι φαίνεται σε λίγο όλη Ελλάδα θα παρακολουθεί τη «Διαύγεια του ΤΕΙ Μεσολογγίου». Δεν τους έφταναν τα προβλήματα με το κλείσιμο των 3 τμημάτων, διασκεδάζουν φαίνεται με τα μαργαριτάρια των αποφάσεων που αναρτώνται στη Διαύγεια.
Τσιμπήσαμε αυτή τη φορά 2 θέματα που αφορούν τροποποιήσεις προϋπηρεσιών «προς τα πάνω πάντα». Φαίνεται τελικά πως οι προϋπηρεσίες στο...
ΤΕΙ Μεσολογγίου αποτελούν επιβράβευση των «καλών» καθηγητών και υπαλλήλων.
Η πρώτη φέρεται να αφορά έναν πρωτοβάθμιο καθηγητή προϊστάμενο μάλιστα στο τμήμα της Ναυπάκτου οποίος επιμένει να μην επιστρέψει το τμήμα του ΤΕΙ Ναυπάκτου στο Μεσολόγγι και ας πληρώνει 350.000 χιλιάρικα ενοίκιο.... Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι προϋπηρεσίες ελέγχονται από το γραφείο προσωπικού, υπογράφει ο προϊστάμενος τμήματος, υπογράφει ο οικονομικός διευθυντής υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας και στο τέλος υπογράφει ο πρόεδρος την απόφαση είτε του συμβουλίου του ΤΕΙ για εκπαιδευτικούς, είτε του υπηρεσιακού συμβουλίου για υπαλλήλους Όλα αυτά βέβαια αν η προϋπηρεσία δεν έχει πρόβλημα και αρνούνται να υπογράψουν ένας ή περισσότεροι από τους υφιστάμενος οπότε αναλαμβάνει την ευθύνη ο πρόεδρος, ο ΓΓ και το συμβούλιο ΤΕΙ και παράνομα την αναγνωρίζουν με κίνδυνο αν γίνει κάποια στιγμή οικονομικός έλεγχος να αποδώσει ο συγκεκριμένος καθηγητής τα παράνομα λεφτά ως αχρεωστήτως καταβληθέντα και οι υπογράφοντες να πάνε μέσα!!!





Δείτε λοιπόν εδώ στο έγγραφο της απόφασης του συμβουλίου του ΤΕΙ.
Έγινε αίτηση το 2003 για αναγνώριση προϋπηρεσίας και του αναγνωρίστηκαν όλα εκτός από 2 περίπου χρόνια επειδή το γενικό λογιστήριο του κράτους τα «έκοψε». Παρόλα αυτά μετά από 8 χρόνια ήρθαν και του αναγνωρίζουν αυτή ακριβώς την «κομμένη» προϋπηρεσία. Και μάλιστα χωρίς τις ενδιάμεσες υπογραφές (αφού η διευθύντρια που δεν υπέγραφε την παράνομη απόφαση είχε άδεια για λόγους υγείας).
Μήπως κάποιο ρουσφέτι ξεπληρώνεται στον συγκεκριμένο καθηγητή 8 χρόνια αργότερα;


Στη δεύτερη περίπτωση είναι έγινε τροποποίηση προϋπηρεσίας επειδή μεσολαβούσε Σαββατοκύριακο για να συμπεριληφθεί και αυτό!!!...





Δείτε το αντίστοιχο έγγραφο που είναι της ίδιας μεθοδολογίας όπως πριν.
Λέτε να ισχύει η παροιμία με τον μπάρμπα στην Κορώνη;
Μια ακόμη περίπτωση που αναμένουμε από το ΤΕΙ Μεσολογγίου τη δική του απάντηση…
Εκτός κι αν και σε αυτή την περίπτωση τηρήσουν «σιγή ιχθύος»!


http://antidimos.blogspot.com/2011/05/blog-post_8890.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: