Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Και όμως, ο Καμίνης είναι ακόμα δήμαρχος. Η διαρροή της έκθεσης – σοκ από την ΕΥΠ, δεν θορύβησε κάποιον εισαγγελέα;



Παραθέτουμε αυτολεξί από την μεγάλη επιτυχία της εφημερίδας “Έθνος” που αποκάλυψε την Απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ για το γκέτο της Αθήνας. Διαβάστε το εδάφιο με προσοχή:

2.Ο «ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ» ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ
«Μια σημαντική διάσταση του φαινομένου αποτελεί η μεθόδευση κοινοτήτων μεταναστών να διεισδύσουν με διάφορους τρόπους σε κεντρικές οικονομικές δραστηριότητες που συνδέονται με την εθνική μας οικονομία.

Τα τελευταία χρόνια προεδρεία και ενώσεις μεταναστών ισχυροποιούν τη θέση τους στο κομματικό-πολιτικό σκηνικό της χώρας, υποστηρίζοντας παράγοντες που μπορούν να ασκήσουν επιρροή στον κεντρικόκρατικό μηχανισμό. Είναι πλέον διαπιστωμένη η δημιουργία επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, οι οποίες υποστηρίζονται και από Ελληνες και που απευθύνονται μόνο σε αλλοδαπούς, νόμιμους ή μη μετανάστες.

Η προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών από τις επιχειρήσεις αυτές δεν προκαλεί κανένα ουσιαστικό όφελος για την εθνική μας οικονομία, καθόσον τα κέρδη εξάγονται στο εξωτερικό. Η ισχύς που αποκτούν σταδιακά τα πρόσωπα που ελέγχουν τις συγκεκριμένες επιχειρηματικές δραστηριότητες είναι πολυδιάστατη.



Οι συγκεκριμένοι οικονομικοί παράγοντες υποστηρίζουν και ευνοούν την γκετοποίηση περιοχών, δημιουργούν δεσμούς και υποστηρίζονται από κοινότητες μεταναστών με συγκεκριμένο εθνολογικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε βαθμό που μπορούν να τις κινητοποιούν σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, προκαλώντας έμμεσα το κοινό αίσθημα γηγενών με φοβικά και κατ’ επέκταση ξενοφοβικά-ρατσιστικά σύνδρομα.

Δημιουργείται έτσι μια κίνηση που επιδιώκει να ασκήσει πολιτική πίεση για τη νομιμοποίηση του πληθυσμού των παράνομων μεταναστών που εκπροσωπούν, αποκλείοντας ωστόσο οποιαδήποτε προοπτική ενσωμάτωσης στην ελληνική κοινωνία.



Δείτε τώρα τις αφίσες με τις οποίες γνωστή “κοινότητα” που έχει απασχολήσει με όλες τις ανωτέρω δραστηριότητες που αναφέρει η απόρρητη έκθεση, κινητοποιήθηκε για να εκλεγεί ο Καμίνης δήμαρχος.

Ο Κύριος Καμίνης επίσης ήταν ο άνθρωπος που σε έκθεση του ήθελε να αρθούν οι περιορισμοί στα σύνορα ( το όνειρο των δουλεμπόρων δηλαδή). Και πλείστα όσα, που μπορείτε να τα βρείτε με μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο.

Επιμένουμε ότι η δουλειά είναι καθαρά στα χέρια κάποιου εισαγγελέα που θα σεβαστεί τον όρκο του. Εάν φτάσει στα χέρια των πολιτών τότε θα είναι πολύ αργά αφού η ακροτελεύτια διάταξη του συντάγματος, θα σημαίνει ότι η λύση θα δοθεί από Έλληνα Μάο και όχι δημοκρατικές δυνάμεις.


Ολη η έκθεση ΕΔΩ.



http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: