Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Να, γιατί φωνάζουν οι κλέφτες !!!


Θυμάστε το ΠΑΜΕ που βρέθηκε στις 21 Μαρτίου στο Κ.Υγείας του Αιτωλικού διαμαρτυρόμενοι στο χαράτσι των 5 ευρώ και την εμπορευματοποίηση συγχώνευση-κλείσιμο των νοσοκομείων και Κ. υγείας που έχει επιβάλει το υπουργείο υγείας; Θυμάστε το γιατρό δ/ντή και πρώην δήμαρχο Αναγνωστόπουλο που φωνασκούσε και διατυμπάνιζε ότι: «ΕΓΩ αποφασίζω» αρνούμενος να επικοινωνήσει με το διοικητή του νοσοκομείου Χατζηκώστα; Τώρα που φρεσκάρισα τη μνήμη σας, θυμηθείτε κι εκείνη την αυστηρή υπάλληλο εισπράκτορα των 5 ευρώ που ωρύονταν υπερασπιζόμενη το ταμείο (της)? Μάλιστα κύριοι. Αυτή. Η παστρικιά του κράτους που φώναζε στους προσερχόμενους ασθενείς, ότι δεν θα εξετασθεί κανένας αν δεν πληρώσει το εισιτήριο. Και τώρα η συνέχεια του συμβάντος. 4.000,00 ευρώ υπεξαιρέθηκαν από τοεν λόγω ταμείο του Κ. υγείας Αιτωλικού.

Τώρα πέντε πάνω, πέντε κάτω, αυτό καμία σημασία δεν έχει. Έχει όμως σημασία με ποια κριτήρια αυτός ο αποτυχημένος κομματικός(?) γιατρός διευθυντής διατυμπανίζει τις αποφάσεις του και ποιος ορίζει την συγκεκριμένη υπάλληλο που είναι γνωστή για την υπαλληλική της ανικανότητα να κάνει την αφαίμαξη από τις τσέπες των ασθενών.

Ο ασθενής

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Διευθυντής του Κ.Υγείας Αιτωλικού ο γνωστός Λαδόγιαννος είναι συνηθισμένος σε αθέμιτες συναλλαγές με τους αρρώστους, τους οποίους θεωρεί ως πελάτες και από άλλους εισπράττει χρήμα και από άλλους προσπορίζεται ψήφους.
Πάντως σε κάθε περίπτωση καρπούται το διάφορο και θα πρέπει επιτέλους να ελεγχθεί ο βίος και η Πολιτεία του λαδόγιαννου ως δημόσιου υπαλλήλου λειτουργού της Υγείας.
Παρατηρητής

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι παιδιά. Υπάλληλοι όλοι οι καταχραστές, μίας κομματικο-επαγγελματικής συντεχνίας που λέγεται σοσιαλισμός με βαθιές ρίζες στο μεσαίωνα της δυτικής Ευρώπης.Αν δεν είσαι όργανό της δεν έχεις το δικαίωμα στην κλεψιά. Οι τίμιοι και ηθικοί από μόνοι τους επαναστατούν,μιλούν,αντιστέκονται και κρατούν θερμοπύλες.Οι δε κλέφτες εύκολα αναγνωρίζονται.Από τις φαμφάρες που διαλαλούν,τις μαγκιές,το μειλίχιο βλέμμα,την επαιτεία των ψήφων,την αυτοπροβολή...και όλα αυτά, περιμένοντας τη στιγμή που θα σε γδύσουν αν δεν πετύχουν το στόχο να σε κάνουν υπάλληλό τους!
ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ