Τον εικονιζόμενο χάρτη της Νοτιοανατολικής Ευρώπης παρουσίασε ο Γερμανός αναπληρωτής υπουργός Εργασίας , Hans Joachim Fuchel, κατά τη συνάντηση που είχε με την υπουργό Όλγα Κεφαλογιάννη, γράφει στο σκοπιανό δημοσίευμα που έχει τον παραπάνω υπέρτιτλο και προσθέτει ότι στο χάρτη το κράτος των Σκοπίων είναι γραμμένο με τα αρχικά ΜΚ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του netpress τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η κίνηση αυτή του εκπροσώπου της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, αποτελεί μιαέκπληξη.
Η Κεφαλογιάννη, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, παρέλειψε να αντιδράσει, «στο γεγονός ότι ο ανώτερος Γερμανός αξιωματούχος προέβη σε πρόκληση ενώπιον αξιωματούχων της ελληνικής κυβέρνησης», σημειώνεται χαρακτηριστικά.
(echedoros)
Bραζιλία / Στη φυλακή οδηγείται ο έκπτωτος πρόεδρος Ζαΐρ Μπολσονάρο
-
Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βραζιλίας διέταξε την Τρίτη (25/11) τον πρώην
Πρόεδρο Ζαΐρ Μπολσονάρο να αρχίσει να εκτίει την ποινή κάθειρξης άνω των 27
ετών γι...
Πριν από 28 δευτερόλεπτα



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου