Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ Ή ΠΑΡΑΓΩΓΗ "ΠΡΑΣΙΝΩΝ" ΦΟΡΩΝ; Όλο και πιο αβάσιμη η θεωρία

Είναι γνωστό σαν θεωρία ότι το φαινόμενο του θερμοκηπίου είναι περισσότερο ένα επικερδές δημιούργημα που αποσκοπεί στην είσπραξη πράσινων φόρων, και στον περιορισμό των δικαιωμάτων των πολιτών δήθεν για το καλό του πλανήτη.

Αυτή τη θεωρία την υποστηρίζουν χιλιάδες πλέον επιστήμονες (βάσει υπογραφών 40000 μη ευκαταφρόνητο νούμερο), και πολλά που συμβαίνουν αυτή την στιγμή, τείνουν να το επιβεβαιώσουν.

Μην ξεχνάμε την "σατανική" ΑGENDA 21 που ήδη εφαρμόζεται.

Πριν 12.000 χρόνια, όταν η Γη έβγαινε από τον τελευταία περίοδο παγετώνων και έμπαινε στην τωρινή μεσοπαγετώδη, ξαφνικά, εκεί που ζεσταινόταν, ξαναέπεσε σε βαθιά κατάψυξη που κράτησε περίπου 1.000 χρόνια. Αυτή η μικρή εποχή παγετώνων είναι γνωστή σαν "Νεώτερη Δρυάς" (με αχνό μπλε χρώμα στο διάγραμμα).

Μέχρι τώρα, οι θεωρίες που ακουγόταν ήταν σαν κάτι που κυκλοφορούν ότι επειδή κάνει ζέστη και λιώνουν οι πάγοι, κάνει ... κρύο, από αλλαγές στα θαλάσσια ρεύματα. Αυτή η θεωρία είναι μάλλον 100% άκυρη στην περίπτωση της Νεώτερης Δρυάδος. Ή μετεωρίτης, ή κομήτης. Βρέθηκαν ίχνη. Εξωγήινος παράγοντας...
Και για να μην ξεχνιέστε:





archaeopteryxgr.blogspot.com
http://www.thegwpf.org/study-claims-cosmic-impact-sparked-younger-dryas-climate-event/
http://phys.org/news/2013-05-mammoth-lament-cosmic-impact-devastating.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Younger_Dryas
http://www.meteoclub.gr/themata/nea/1951-h-epoxh-twn-pagetwnwn

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: