Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Στην δημοσιότητα δίνει ο Καμμένος όλα τα πόθεν έσχες του! Αναμένεται και ο Ανδρίκος Παπανδρέου να δημοσιοποιήσει τις δηλώσεις του…

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο Πάνος Καμμένος δίνει στην δημοσιότητα όλα τα πόθεν έσχες του. Το ενδιαφέρον όμως είναι πως μετά την προχθεσινή απόφαση της δικαιοσύνης που κατέρριψε την αγωγή του Ανδρίκου Παπανδρέου ως προς το σκέλος της συκοφαντικής δυσφήμισης, τι αντίδραση θα υπάρξει από τον αδελφό του τ. πρωθυπουργού.
Συγκεκριμένα στην αποφαση του δικαστηρίου όπως δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο, αναφέρεται ότι ο κύριος Ανδρέας Α. Παπανδρέου δεν τεκμηρίωσε βασικότατα στοιχεία της υπόθεσης. όπως:
- Ενώ διαπιστώθηκε ότι όντως ίδρυσε εταιρεία στην Ελβετία, δεν προσκόμισε αποδεικτικά
για το εάν την έχει δηλώσει ως οφείλει στις φορολογικές αρχές.
- Ενώ παραδέχθηκε ότι συνεργαζόταν με...κολοσσιαίο επενδυτικό Fund, δεν τεκμηρίωσε τα περι μη αμοιβής – άμισθης εργασίας του. Επακολούθως, εάν (sic) αμοιβόταν για αυτή του την συνεργασία, δεν προσκόμισε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι είχε δηλώσει τυχόν εισοδήματα.
Επειδή αυτές οι διαπιστώσεις τις δικαιοσύνης δεν αφορούν την όποια αστική διένεξη του αλλά την ορθή τέλεση των υποχρεώσεων του απέναντι στο κράτος από το οποίο αμοίβεται ως καθηγητής, ίσως θα πρέπει να αναμένουμε μία εντυπωσιακή ενέργεια απο τον αδελφό του τ. πρωθυπουργού όπου θα δίνει στην δημοσιότητα όλες του τις φορολογικές δηλώσεις και άδεια για έλεγχο στους τραπεζικούς λογαριασμούς του ιδίου και των όποιων εταιρειών του σε Ελλάδα και Ευρώπη, ως απάντηση στην πρόκληση Καμμένου. Δεν θα ήταν άλλωστε πρέπον ένας Παπανδρέου να περιμένει τυχόν παρέμβαση των οικονομικών εισαγγελέων μετά την απόφαση της δικαιοσύνης.

http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: