Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ - Πάνου Παπαδόπουλου



Με αφορμή τις πρόσφατες αιφνιδιαστικές, πραξικοπηματικές, αντιδεοντολογικές ενέργειες και πράξεις του αποχωρούντος διοικητή του διασυνδεδεμένου Νοσοκομείου Αιτωλ/νίας κ. Δημητρογιάννη, σύμφωνα με τις οποίες οι μετακινήσεις από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου προς το Αγρίνιο, θα δημιουργήσουν τεράστιο πρόβλημα λειτουργίας στο Νοσοκομείο της πόλης του Μεσολογγίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής επιθυμώ να καταστήσω σαφές ότι:

1.Τέτοιου είδους ενέργειες, ή πράξεις – οι οποίες εν πολλοίς και μελετημένες και στοχευμένες είναι – πρέπει άμεσα να σταματήσουν και να ανακληθούν από την αρμόδια 6η Υ.Π.Ε.

2. Επειδή αυτές έχουν ονοματεπώνυμο, πρέπει να καταγγέλλονται και να κατονομάζονται.

3. Η γενικότερη ασκούμενη μνημονιακή πολιτική στον χώρο της υγείας, σε συνδυασμό με την αποψίλωση του νοσοκομείου Μεσολογγίου από το υφιστάμενο προσωπικό, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο κλείσιμό του και πρέπει πάραυτα να  ανατραπεί η καταστροφική αυτή πορεία.

4. Οι φορείς της πόλης και η δημοτική αρχή δεν μπορούν πλέον να σιωπούν και να δέχονται αδιαμαρτύρητα τις επιλογές που κάποιοι χρόνια τώρα έχουν στο στόχαστρό τους. Να προασπίσουμε λοιπόν το αυτονόητο: Τη δημόσια δωρεάν υγεία με ουσιαστική αναβάθμιση του νοσοκομείου Μεσολογγίου. Αυτά τα πράγματα δεν είναι καν διαπραγματεύσιμα και όλοι, όλες μας, θα κριθούμε.


Πάνος Παπαδόπουλος

Ιερή πόλη του Μεσολογγίου 24/11/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: