Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
e-mail: nosomeso@gmail.com Τηλ.-Fax: 26313 60430
ΠΡΟΣ:
Διοικητή Γ.Ν. Αιτ/νιας
KΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
- Διοικητή 6ης Υ.Π.Ε.
- Aν. Διοικ. Γ. Ν. Αιτ/νιας
ΘΕΜΑ: «Μετακινήσεις Προσωπικού»
Κύριε Διοικητά
Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μια αύξηση στις αποφάσεις που λαμβάνετε για μετακινήσεις προσωπικού από την Ν.Μ. Μεσολογγίου προς την Ν.Μ. Αγρινίου. Χαρακτηριστικά από τον Σεπτέμβριο 2013 και μετά έχετε εκδώσει αποφάσεις μετακίνησης για έναν Ιατρό και δύο Νοσηλευτές επικαλούμενος ανάγκες της Ν. Μ. Αγρινίου.
Παραβλέπετε όμως ότι:
 Αυτές οι μετακινήσεις δημιουργούν μείζον πρόβλημα στην λειτουργία της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου, γεγονός το οποίο επισημαίνεται από όλους τους εμπλεκόμενους (π.χ. Επιστημονικό Συμβούλιο Ν.Μ. Μεσολογγίου )
 Οι δύο τελευταίες έγιναν αφού ήδη έχουν ανακοινωθεί οι αλλαγές Διοικητών των Νοσηλευτικών Μονάδων, πράξη η οποία δημιουργεί πολλές σκιές στις αποφάσεις σας αυτές, και τέλος
 Δημιουργείται και ηθικό ζήτημα αφού η απόφαση σας κοινοποιείται στην Ν. Μονάδα Μεσολογγίου σε μεταγενέστερο χρόνο από την μετακίνηση των υπαλλήλων.
Για τους παραπάνω λόγους ζητάμε την άμεση ανάκληση των μετακινήσεων ή την αντικατάστασή τους από αντίστοιχο αριθμό εργαζομένων αλλιώς έχετε την αποκλειστική ευθύνη για την δυσλειτουργία που προκύπτει στην Ν.Μ. Μεσολογγίου.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια: