Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

'Ακης Πετρετζίκης – MEGA – Μεσολόγγι. Όταν τα ψεύτικα δάκρυα μαγειρεύουν σενάρια !!!

Όταν ο ανθρώπινος πόνος γίνετε κέρδος τότε σίγουρα έχουμε να κάνουμε με κάποιους σαν τον Πετρετζίκη, για το MEGA δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, η πορεία του όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κάποιο περιθωριακό μαγαζί της επαρχίας.
Δεχθήκαμε την παρακάτω καταγγελία από αναγνώστριά μας, η οποία μας έδωσε την άδεια να δημοσιοποιήσουμε το όνομά της. Όμως η πάγια τακτική μας σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μας το επιτρέπει, αλλά για κάθε ενδεχόμενο, αν έχουμε διάψευση ή κάτι άλλο, θα πράξουμε αναλόγως. 


Τρίτη 11/11 στην εκπομπή του MEGA ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΚΗΣ.
Τον ´´παρουσιαστή..´´ τον φιλοξενεί ο κυρ´ Παναγιώτης, ψαράς στο επάγγελμα ο οποίος έχει δυο γιους. Ο ´´χαρισματικός κος τίποτα..´´ έχει αποστολή μέσα από τη μαγειρική του, να φέρει κοντά πατέρα και γιο που έχουν έρθει σε σύγκρουση γιατί ο γιος, κατά τον ´´κο τίποτα..´´δεν ακλούθησε το επάγγελμα του πατέρα του!!!
Η αλήθεια είναι η εξής:

ο κος Παναγιώτης είναι ζωγράφος στο επάγγελμα, διατηρούσε με τη σύζυγο του για χρόνια κρεοπωλείο πίσω από την Αγία Παρασκευή. Ο Πάνος λοιπόν έχει μια κόρη και έναν γιο. Καμιά σχέση με την ιστορία του κου ´´τίποτα..´´
Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα και δεν θα σχολίαζα τίποτα, αν έλεγαν ότι οι εκπομπές είναι σενάριο, με πρωταγωνιστές ντόπιους που θέλουν να κάνουν την πλάκα τους. Ασχολήθηκα γιατί θεωρώ ότι πρέπει να ξεβρακώνεται ο κάθε ´´τίποτα..´´που πλουτίζει πουλώντας φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: