Σε βαθμό κακουργήματος για παράβαση καθήκοντος, απιστία στην υπηρεσία και υπεξαίρεση, παραπέμπεται σε δίκη ο πρώην επόπτης αλιείας κ δημητρίου.
Εμείς δεν είμαστε αυτοί που θα τον δικάσουν, έστω και διαδικτυακά, θέλουμε όμως να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας για τα έργα και τα σχέδια του πρώην επόπτη, στα οποία η λιμνοθάλασσα και οι ψαράδες οφείλουν τη σημερινή τους άθλια κατάσταση.
Για εμάς η απόλυτη δίκη είναι απαξίωση του κόσμου στο πρόσωπό του.
Το παιδί του Νομάρχη, όπως τον ονόμαζαν, το μόνο που κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια είναι να εξασφαλίζει ψήφους στους διοικούντες, να ανεβοκατεβάζει διοικήσεις στους συνεταιρισμούς των ψαράδων, να έχει μετατρέψει σε πιθάρι χωρίς πάτο τις υποτιθέμενες επενδύσεις εντός της λιμνοθάλασσας και τώρα αν αποδειχτεί και η υπεξαίρεση που του προσάπτουν, τότε θα δικαιώσει τον χαρακτηρισμό που του δίνουν οι ψαράδες ως Μαμάλας.
Εμείς ότι έχουμε να πούμε θα το πούμε μετά τη δίκη του. Σίγουρα δεν ευχόμαστε το χειρότερο για αυτόν.
Τουρκία: Φράγματα στήθηκαν γύρω από την έδρα του CHP – Για διαδήλωση καλεί
ο ηγέτης του κόμματος
-
Το CHP έχει μπει εδώ και μήνες στο στόχαστρο μιας δικαστικής καταστολής σε
βάρος εκατοντάδων μελών του Το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης στην
Τουρκί...
Πριν από 1 ώρα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου