ΕΙΣΒΟΛΗ εισαγγελέων στο «άβατο» των οφσορ που κάλυπτε η νομενκλατούρα της διαφθοράς και οι επίορκοι «ελεγκτές».
Σαφής η εντολή Παπαγγελόπουλου: Φτάστε σε φυσικά πρόσωπα – αγνοείστε τα τερτίπια του «εταιρικού δικαίου» και της «ελεύθερης» οικονομίας.
Δεκάδες δις ευρώ από τραπεζικές απάτες και γυρίσματα ακινήτων που ξεπλύθηκαν μέσω ...οφσορ. Πασίγνωστοι πολιτικοί σε συνδυασμό με τραπεζίτες έκαναν γυρίσματα ακινήτων με θαλασσοδάνεια και τα πλήρωναν πάλιοι τράπεζες ως εγγυήσεις δανειοδοτήσεων!
Ακίνητο που αγοράστηκε 1 εκ. αποτιμήθηκε σε έναν μήνα για… 25 εκατομμύρια ευρώ από τραπεζικά λαμόγια!
Συγγενείς μεγαλοτραπεζιτών πήραν 20 εκατομμύρια δάνειο σε οφσορ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ για να συμμετέχουν σε άυξηση μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας τους!
Να εντοπιστούν οι απατεωνες που θησαύρισαν καταληστεύοντας τους πολίτες.
http://papatzides.blogspot.gr/2015/11/blog-post_38.html
Μητσοτάκης στους FT: Καμία συμμετοχή της Ελλάδας σε πολεμικές επιχειρήσεις
-
Την διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε πολεμικές επιχειρήσεις
έδωσε χθες ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στους Financial Times Στην
διπλωματ...
Πριν από 1 ώρα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου