Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Εκτός τόπου και χρόνου ο καραπάνος

Για τη γιορτή ψαριού ξεκίνησε, Άρση βάρους γουρνοπούλας έκανε.




Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει αυτό το κατατρεγμένο παιδί, αφού όλη η κοινωνία του Αιτωλικού βλέπει τον ίδιο ως γουρνοπούλα!!!

Διέταξε να στρωθεί τραπεζαρία στη κεντρική πλατεία του Αιτωλικού για όλα τα πειναλέωντα καραπανάκια και για όποιον (ενδεχομένως) να τον χαιρετούσε.

Μάταια όμως, ο ίδιος προσήλθε μέσα από τα στενά του Αιτωλικού, για να μην γίνει αντιληπτή η είσοδός του στη πόλη από τους δημότες και αυτοί που προσήλθαν για να ... χαιρετίσουν τον δήμαρχο των έργων, των εκατομμυρίων και των επενδύσεων, προέρχονταν από άλλη πόλη ή χωριό.

Το Αιτωλικό δεν συγχωρεί, οι πολίτες είναι αγανακτισμένοι από τον εμπαιγμό για το νερό ύδρευσης για το βιολογικό καθαρισμό της πόλης και για τη δήθεν αγαθοεργία του να βάλει 4 βρύσες στη Μπούζα και να λέει ότι με αυτό το τρόπο διασφάλισε το καθαρό νερό της πόλης του Αιτωλικού. (σημειωτέον ότι αυτό το έργο έγινε επί Κατσούλη, αυτός πρόσθεσε 2 βρύσες ακόμη).

Αποτελεί πλέον παρελθόν για τους Αιτωλικιώτες, αλλά ο ίδιος πιστεύει ότι ως δια μαγείας ή ο Περιφερειάρχης ή ο Κουρουμπλής ή κάποιος από το κόμμα του θα τον σώσει τη τελευταία στιγμή.

ΡΕ ΟΥΣΤ !!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

soraios re poutaniari

Ανώνυμος είπε...

Μαύρο στον Γουρονοπουλά που φτίαχνει πεζοδρομο μπροστά στο σπίτι του

Ανώνυμος είπε...

μαυρο και στο γουρνοπουλα μαυρο και στους ψευτες μπλοκερ που τρωνε πετσουλες και χελιακια και δεν πανε να βγαλουν μια φωτογραφια απο τον πεζοδρομο που φτιαχνει στο σπιτι του με λεφτα του δημου να τον δει κι ο κοσμος
και σεις τετοιοι εισττε

μαυρο

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Καλοδεχούμενος και ο θυμός του φίλου αναγνώστη. Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι το blog μας, δεν έχει επαγγελματίες δημοσιογράφους ούτε μπορεί να είναι παντού. Η δύναμή του είναι η αναγνώστες του, οι οποίοι μας ενημερώνουν με e-mail, στέλνοντας φωτογραφίες ή ότι άλλο νομίζουν αυτοί ότι μπορεί να βοηθήσει τον τόπο μας. Καλός ο θυμός, αλλά συν Αθηνά και χείρα κίνει.

Ανώνυμος είπε...

οταν βγαζετε φωτογραφιες τη θαλλασα ειναι καλα για να σας βλεπη ο κοσμος στο σπιτι του καραπανου δε πλησιαζετε ομως μη σας σουβλησει σα γουρνοπουλες ε

καλα σας κανει, τη δουλεια του κανει αυτος τη δουλεια σας κανετε και σεις