Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Για πλαστογραφία μετά χρήσεως, διώκεται ο δήμαρχος Μεσολογγίου καραπάνος



Έχουμε διαπιστώσει όλοι ότι ο καραπάνος θέλει να γαντζωθεί στην εξουσία με κάθε κόστος. 

Αυτή του η εμμονή αλλά και αναξιότητα που τον διακρίνει στη διαχείριση κοινωνικών προβλημάτων, τον οδηγεί μόνο προς μια κατεύθυνση.

 Τη δημιουργία προσωπικής έμμισθης ομάδας ψηφοφόρων αλλά και φανατικών οπαδών τύπου μουτζαχεντίν, οι οποίοι θα τον ακολουθούν και θα τον προστατεύουν.

Το κακό με αυτούς είναι ότι η ύπαρξή τους στηρίζετε στη ροή χρήματος και αυτή η ροή τη σημερινή εποχή είναι δύσκολη έως αδύνατη.

Διόρισε όσους μπορούσε σε εταιρείες κατασκευαστικές της περιοχής, σε ημικρατικές εταιρείες όπως είναι οι αλυκές ή ακόμη (και μετά από απαίτηση), σε ιδιωτικές βιοτεχνίες ή βιομηχανίες.
Μη ξεχνάμε το παράδειγμα του προέδρου της δημοτικής ενότητας Αιτωλικού (γένδουλας), ο οποίος αφού πρόσφερε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του στην ΤΕΡΝΑ, σήμερα είναι υπάλληλος των αλυκών αλλά καθημερινά δίνει παρόν στο δημαρχείο του Αιτωλικού ή σε ότι από αυτό απέμεινε, το αλάτι πάντως αμφιβάλουμε αν ξέρει τι χρώμα έχει.

Κάποτε όμως ξεμένουν και οι θέσεις σε εταιρείες, οι διορισμοί αποδικνύονται κάλπικες γιατί κρατούν δύο με τρεις μήνες, ίσα για να φύγει το βάρος και η πίεση από τον δήμαρχο και οι υπόλοιποι που δεν διορίστηκαν, αρχίζουν και γίνονται εχθροί με αυτόν τον λαοπρόβλητο ηγέτη.

Άρα πρέπει τάχιστα να βρεθεί χρήμα και μάλιστα αρκετό για να καλύψει τις ιδιωτικές ανάγκες του δημάρχου αλλά και να ταΐσει τον έμμισθο στρατό του.

Βρήκαμε λοιπόν και εμείς κάποια έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν ότι ο δήμαρχος Μεσολογγίου έκανε ... πλαστογραφία με απώτερο σκοπό την ενθυλάκωση κάποιου αρκετά μεγάλου ποσού. Δεν μπορούμε να πούμε, μετά βεβαιότητας τι θα το έκανε αυτό το ποσό, δεν παύει όμως να υφίσταται. 

Το λέμε αυτό γιατί, μπορεί ο άνθρωπος να το έδινε σε άπορες οικογένειες ή σε φιλανθρωπικά ιδρύματα ή να τα χάριζε στο κράτος που έχει οικονομικές δυσχέρειες, δεν ξέρουμε και δεν μπορούμε να πάρουμε όρκο.

Όμως τα έγγραφα αυτά μας λένε ότι στις 21 /08/2015 έγινε έκτακτη γενική συνέλευση του Δ.Σ της εταιρείας Μαρίνα Μεσολογγίου ΑΕ με θέματα :
α) Υποβολή και έγκριση ισολογισμών χρήσεων 2011, 2012, 2013
β) Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ από κάθε ευθύνη και αποζημίωσης για πεπραγμένα των ίδιων χρήσεων
γ) Καταλογισμός προστίμου από τη ΔΟΥ Αγρινίου.

Όλα συζητήθηκαν σε αυτό το ΔΣ, εκτός βέβαια από το πρόστιμο της ΔΟΥ Αγρινίου. Ο καραπάνος ο οποίος ήταν ως εκπρόσωπος του δημοτικού λιμενικού ταμείου, εξέφρασε  ακόμη μια φορά, τις γνωστές του απαξιωτικές αλλά και ειλικρινέστατες απόψεις, ώστε τα υπόλοιπα πρόβατα να ψηφίσουν με το χέρι στη καρδιά.

Κάποιος όμως από τα μέλη του ΔΣ δεν τον πίστεψε και καταψήφισε την όλη διαδικασία.
Κατόπιν το πρακτικό της συνέλευσης υπογράφηκε και στάλθηκε στη Περιφέρεια. Έλα όμως που αυτό το μέλος του ΔΣ τον τρώγανε τα φίδια και άρχισε να ψάχνει.

Αποκαλύφθηκε ότι ο δήμαρχος Μεσολογγίου κ. καραπάνος, αφού έστειλε τα πρακτικά, μετά από λίγο στέλνει και δεύτερο έγγραφο με τίτλο 'Ορθή Επανάληψη'.

Εκεί λοιπόν έχει αντικαταστήσει όλες τις παρείσακτες λέξεις όπως "ψήφισε" με τη λέξη "εγκρίνει".
Οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Το όφελος από αυτή την αντικατάσταση λέξεων είναι αρκετά μεγάλο, τόσο μεγάλο που ο εισαγγελέας τον τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί για πλαστογραφία μετά χρήσεως σε βαθμό κακουργήματος.

Τι τα θες βρε καραπάνε, αφού ούτε άξιος είσαι ούτε μπορείς να σταθείς στις ανάγκες του τόπου μας.
Το Αιτωλικό σε φτύνει, τα δικαστήρια τρέχουν, ο στρατός σου θέλει χρήμα.

Άστο καλύτερα, καν' την με ελαφρύ βηματισμό ( όσο είναι αυτό δυνατόν για σένα, με τα τόσα κιλά που διαθέτεις ) και να ξέρεις θα σε θυμόμαστε για πάντα.

Με αγάπη βέβαια

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τον καραπάνος δεν ξέρω αλλά για τον Γένδουλα έχεις λάθος. Είναι ο καλύτερος και πιο εργατικος πρόεδρος που έχει περάσει από το Αιτωλικό
Ίσως βέβαια να έχεις αλλά συμφέροντα και να απειλήσε
Ποιος ξερει;

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Τελικά είναι ο καλύτερος εργάτης των αλυκών ή ο καλύτερος πρόεδρος του ΔΔ Αιτωλικού; Δεν μας απαντάς! Δούλεψε στη ΤΕΡΝΑ και τώρα στις Αλυκές; Απαγορεύεται αυτό από το νόμο; Αν ο γένδουλας έχει γνώσεις για δουλειά σε κατασκευαστικές εταιρείες, τότε το παίρνουμε πίσω και ζητάμε συγνώμη. Αν ο γένδουλας ξέρει και από αλάτι, τότε χάνεται αυτό το παιδί, με την ενασχόλησή του στα κοινά. Έχει δώσει παρόν στις αλυκές από τότε που διορίστηκε ή είναι καθημερινά στο δημαρχείο του Αιτωλικού; Τώρα να σου πω την αλήθεια, οποιοσδήποτε αν έπαιρνε το μήνα τα χρήματα του γένδουλα από τις υπηρεσίες που δίνει παρόν, θα ήταν λίγο δύσκολο να μην ήταν και χρήσιμος. Είναι μάλιστα τόσο χρήσιμος, που δεν έχει διστάσει να εκβιάζει δημότες να μην μιλήσουν για ζημιές ή μεγάλα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά καιρούς. Υπομονή

Ανώνυμος είπε...

δεν με ξαναρωτησες για να σου απαντησω ουτε εχω καμια υποχρεωση. οι λαικισμοι και εκνευρισμοι δεν χρειαζονται. ειναι ομως προαπαιτουμενα του ρολου σου ε;
εχω την εντυπωση λοιπον πως ο κυριος γενδουλας δεν εργαστηκε ποτε στην τερνα, πραγμα που εκαναν και κανουν πολλοι συμπολιτες μας ομως, χωρις να τους κατακρινουμε. η δοθλεια δεν ειναι ντροπη. στις αλυκες επισης εχω την εντυπωση πως δουλευει καθημερινα. οπως επισης πολλοι συμπολιτες μας. γιατι δεν πας μια βολτα απο κει, να ελενξεις να μας ενημερωσεις και μας, αντικειμενικα οπως παντα. εχω ακουστα επισης πως απο το δημο παιρνει καμια τρακοσαρια εθρα, ετσι ακουγεται, και αντι να τα παρατησει οπως εκαναν οι προκατοχοι του, αγωνιζεται καθημερινα με πενταροδεκαρες που δεν φτανουν για βετζινα. αν λοιπον τα παραπανω ειναι αληθεια, οχι χρησιμος, πολυτιμος ειναι.
επισης πρεπει να ειναι και ενοχλητικος στους καργιοληδες που κανουν τα αδυνατα δυνατα για να παει πισω το αιτωλικο. μεσα και εξω απο το δημο πρεπει να ειναι πολλοι φανταζομαι.

Ανώνυμος είπε...

Einai tosi h vromia sou pou den mporis oute na pistepsis pos uparxoun tetioi anthropoi

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Πρέπει να ενημερώσουμε το φίλο που έγραψε σχόλιο καταγγελία για συνδημότη μας, ότι εμείς δεν δημοσιεύουμε καταγγελίες για απλούς δημότες αλλά για πρόσωπα που κατέχουν θέσεις στο δημόσιο βίο. Έγραφε: μήπως τον μπερδεύετε με τον .... ο οποίος έχει δουλέψει στη ΤΕΡΝΑ αλλά και στις Αλυκές; Τον πανικό σας κύριοι καραπανάκια, όσο και να προσπαθήσετε δεν μπορείτε και δεν θα σας επιτρέψουμε να τον μεταφέρετε στην κοινωνία του Αιτωλικού. Όσο για τον φίλο και υμνητή του γένδουλα, ο οποίος ξέρει ακόμη και πόση ποσότητα βετζίνας (όπως το αναφέρει ο ίδιος) έχει στο αυτοκίνητό του ο άξιος πρόεδρος, του λέμε ότι όλα θα βγουν στην επιφάνεια, μην ανησυχεί. Τα καραπανάκια είναι παρελθόν από το Αιτωλικό. Η τύχη τους σε λίγο καιρό θα είναι στα χέρια της δικαιοσύνης. Η προθυμία τους να παραδώσουν στους γύπες των κολλητών του δημάρχου την ύδρευση, τον βιολογικό, την καθαριότητα, αλλά να επιτρέψουν επίσης την ραγδαία υποβάθμιση του Αιτωλικού, την ίδια ώρα που μας διαφημίζουν ένα κατακλυσμό εκατομμυρίων, μόνο συμπόνια μπορεί να προκαλέσει για το πολιτικό τους μέλλον. Υπομονή καραπανάκια

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Ο ΓΕΝΔΟΥΛΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΠΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΗΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΓΕΝΔΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΙΟ.πΟΛΛΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ Ως ΚΑΡΑΠΑΝΑΚΙΑ.ΑΛΛΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΑΛΛΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ