Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Αναβολή στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, πήρε η ΔΕΥΑΜ. Για γέλια και για κλάματα το επιτελείο του υποτιθέμενου δημάρχου Μεσολογγίου.



Αναβολή για τις 3 του Νοέμβρη 2016, πήρε η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων για το νερό της ύδρευσης και για το βιολογικό καθαρισμό του Αιτωλικού, τα ασφαλιστικά μέτρα έχουν κατατεθεί από το σύλλογο των ψαράδων του Αιτωλικού ενάντια στο δήμο Μεσολογγίου και τη ΔΕΥΑΜ.

Η σημερινή αναβολή δόθηκε μετά από αίτημα των δικηγόρων του δήμου Μεσολογγίου και της ΔΕΥΑΜ, διότι όπως είπαν δεν ήταν έτοιμος ο φάκελός τους.
Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξεραν καν ότι οι ψαράδες έχουν βάλει στο σκαμνί του κατηγορημένου, εκτός τον δήμο Μεσολογγίου και την ΔΕΥΑΜ.
Το χάος που επικρατεί στο δήμο του Μεσολογγίου, εξαιτίας της πολιτικής του κλασομπανιέρα και δημάρχου Μεσολογγίου, σήμερα μεταφέρθηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Αποτέλεσμα αυτής της άτακτης φυγής των καλοταϊσμένων του καραπάνου, είναι ότι η προσωρινή διαταγή, που επιβάλει στον δήμο Μεσολογγίου την καθημερινή παροχή πόσιμου νερού στους δημότες του Αιτωλικού και τη σωστή λειτουργία του βιολογικού, παραμένει σε ισχύ, σε αντίθετη περίπτωση το ημερήσιο πρόστιμο των 5000€ θα προστίθεται στο τελικό ποσό που θα πληρώσει ο δήμος στους Αιτωλικιώτες, σε περίπτωση μη εφαρμογής της διαταγής.

Για την ιστορία, ο δήμαρχος καραπάνος παρότι του επιδόθηκε η διαταγή, αρνήθηκε την εφαρμογή της, αρνήθηκε να φέρει καθαρό νερό στους δημότες του Αιτωλικού και δια της ΔΕΥΑΜ, κατέθεσε αίτημα ανακοπής αυτής της διαταγής. Η απάντηση του δικαστηρίου ήταν καταφατική σε αυτό το αμοραλιστικό αίτημα του δημάρχου (δηλαδή να έχει το δικαίωμα να δίνει ακατάλληλο νερό στους δημότες με σφραγίδα του δικαστηρίου), όπου και απέρριψε την προσφυγή του.


Κατόπιν οι ψαράδες κατέθεσαν μήνυση εναντίον του δημάρχου για μη εκτέλεση δικαστικής απόφασης, όπου είχε ως αποτέλεσμα να ...περάσει ο ευτραφής δήμαρχος από τη διαδικασία του αυτοφώρου.
Εκεί κάτι ψέλλισε, ότι θα μηνύσει όποιον τον κυνηγά και δεν τον αφήνουν να ολοκληρώσει το έργο του. Είπε επίσης ότι για νερό έχει βάλει βρύσες στη Μπούζα και όποιος θέλει μπορεί να πάει να πιει δωρεάν.

Η εισαγγελέας τον τύλιξε σε μια κόλα χαρτί και τον έστειλε για παράβαση καθήκοντος στο Αγρίνιο.

Μετά απ' όλα αυτά ο παθιασμένος εγωιστής και αμετανόητος μπανιέρας, αντί να ζητήσει συγνώμη και να βοηθήσει στη εξεύρεση λύσης συνεχίζει το δικαστικό αγώνα.

Άραγε τι θέλει να αποδείξει, σε ποιόν και με ποιο κόστος; Μόνο ο λαβύρινθος του παραλογισμού του ξέρει.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οξω χοντρε

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να τον στείλει στο Αγρίνιο δεν μπορώ να καταλαβω.Δεν έχει ειδικη δωσιδικία.Κατα τα άλλα χειρότερος ξεφτίλας από τον κΑραπάνο δεν θα περάσει