Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Οι Κεραυνοί Στεφανόπουλου εναντίον της Γερμανίας: «Η Γερμανία θέλει να μας υποτάξει». Ηταν 30 Μαρτίου 2013 στην τελευταία του συνέντευξη

Τι δήλωσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τους Γερμανούς και την Κύπρο

Κεραυνούς εναντίον της Γερμανίας για τη στάση της απέναντι τόσο στην Ελλάδα όσο και συνολικότερα στις ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα εξαπολύει μιλώντας στα Παραπολιτικά, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος.

Παράλληλα αναφέρεται στις εξελίξεις στην Κύπρο και εγκαλεί τις κυβερνήσεις της μαρτυρικής Μεγαλονήσου για τις πολιτικές που ακολούθησαν και οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση.

«Η Γερμανία κοιτά αποκλειστικά το συμφέρον της και το συμφέρον της είναι να υποταχθεί η Ελλάδα και όχι μόνο» δηλώνει ο κ. Στεφανόπουλος και συμπλ ηρώνει πως οι υπόλοιπες χώρες δείχνουν σαν να μη ...θέλουν και να μην μπορούν να αντιδράσουν.

Πιστεύει ωστόσο ότι η παραμονή μας στο ευρώ είναι μονόδρομος. «Πιστεύω στο ευρώ έναντι της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα» δηλώνει ενώ το ίδιο πιστεύει και για την Κύπρο, είναι όμως επικριτικός για τις πολιτικές ηγεσίες στο νησί.

«Ο λαός της Κύπρου πληρώνει σήμερα τα επίχειρα των λαθών που έκαναν οι κυβερνήσεις του» λέει και θεωρεί μέγα λάθος ότι η Βουλή καταψήφισε την πρώτη πρόταση του Eurogroup, αφού η επόμενη που υιοθετήθηκε ήταν χειρότερη.

https://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: