Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

Ποτήρια που... τρώγονται βάζουν τέρμα στα πλαστικά σκουπίδια! (φωτό)

Η εταιρεία Loliware υπόσχεται να απαλλάξει λίαν συντόμως τον κόσμο από τα πλαστικά σκουπίδια παρασκευάζοντας ποτήρια από φύκια και γλυκαντικές ουσίες τα οποία είναι απολύτως βρώσιμα και αντικαθιστούν τα πλαστικά.

Πίσω από την εν λόγω εταιρεία βρίσκονται δύο γυναίκες, η Chelsea Briganti και η Leigh Anne Tucker, που σπούδαζαν μαζί στο Product & Industrial Design στο Parsons (ένα από τα διασημότερα ινστιτούτα design στον κόσμο) στη Νέα Υόρκη.

Τους ήρθε η ιδέα να δημιουργήσουν ποτήρια που τρώγονται. Ακολούθησε μια καμπάνια στο Kickstarter και μια εμφάνιση στο αμερικανικό τηλεοπτικό σόου Shark Tank. Και έτσι γεννήθηκε η Loliware. Τα ποτήρια είναι από φύκια, αναμεμειγμένα με οργανικές γλυκαντικές ουσίες και είναι απολύτως βρώσιμα. Πέρυσι, έκανε ντεμπούτο και το πιο ...πρόσφατο πρωτότυπό τους, με εκχυλίσματα βιταμινών.“Αν το ποτήρι μας καταλήξει σε ποταμάκι ή κανάλι, εκεί όπου υποτίθεται ότι δεν πρέπει να καταλήξει, θα διαλυθεί όπως διαλύεται μια μπανανόφλουδα”, λένε οι δύο γυναίκες και τι πιο απολαυστικό από το να πίνεις το ρόφημά σου και μετά να τρως και το ποτηράκι!Πηγή: perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: