Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

Ακόμη ένα σκάνδαλο με ανάθεση από τον δήμαρχο Μεσολογγίου... γιατί το κρατάτε ως δημαρχείο και δεν το ανοίγεται ως φαστφουντάδικο, καλέ μας δήμαρχε

Το θέμα είχε αναδείξει ο δημοτικός σύμβουλος Π. Παπαδόπουλος με την παρακάτω επιστολή:
Προκλήσεων συνέχεια. Με απόφαση του Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου κ. Μπουσμπουρέλη, αριθ. πρωτ. 1575/24-5-2018 (ΑΔΑ: 73ΥΗΟΚΨΝ-ΕΛΛ) ανατίθεται απευθείας η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών διατροφής στους Παιδικούς Σταθμούς του Νομικού Προσώπου, έναντι 5.000 ευρώ στον κ. Βλάχο Χρήστο, υιό του ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου κ. Λεωνίδα Βλάχου!
Είναι ενδεικτικό ότι η σχετική απόφαση έγκρισης Προέδρου, η απευθείας ανάθεση και η μοναδική υποβληθείσα προσφορά, έχουν την ίδια ημερομηνία: δηλαδή 24-5-2018!
Ο κατήφορος στη διασπάθιση του δημοτικού χρήματος δεν έχει τέλος, όταν τα παιδιά στους Παιδικούς Σταθμούς μετά την λήξη του σχολικού έτους βαίνουν μειούμενα και οι Παιδικού Σταθμοί κλείνουν στις 31-7-2018.
Ό,τι και να πει κανείς περιττεύει…
ΥΓ. Τα δικά μας παιδιά, τα παιδιά των κολλητών και των υπηρετούντων τη Δημοτική Αρχή, έχουν τον πρώτο λόγο. Τα παιδιά των άλλων, είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού. Όσο για διατροφολόγους, φυσικά και δεν υπάρχουν άλλοι… Είμαστε σίγουροι ότι επιλέξατε τον καλύτερο…
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: