Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Σκάει βόμβα μεγατόνων στη Λιμνοθάλασσα. Καταρρέει ο πήλινος πύργος της τριανταφύλλου - κουρουμπλή - δημητρίου.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο γνωστό μέτωπο της Λιμνοθάλασσας.
Τεράστιο σκάνδαλο βρίσκετε, κάτω από το μεγεθυντικό φακό των ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους και της δικαιοσύνης. 

Με τον πρώην επόπτη αλιείας (δημητρίου) να προσπαθεί να  κάνει την Λιμνοθάλασσα, αντικείμενο της προσωπικής του περιουσίας, με την τριανταφύλλου (βολευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ) να τον καλύπτει πολιτικά και να προωθεί φωτογραφικούς νόμους και διατάξεις, ώστε να γίνει πραγματικότητα το όραμα του κουμπάρου της και διωκόμενου από τη δικαιοσύνη για κακουργήματα, τα πράγματα οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο για την ανίερη συμμαχία των κρατικοδίαιτων κομπιναδόρων. 

Ο δε διορατικός και ταχυμετρητής κουρουμπλής, ακόμη και αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι λέξεις κάνει παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα και όταν λέμε σε όλα ... το εννοούμε, ώστε να καλυφθεί το θέμα, να μην δημοσιοποιηθούν αποφάσεις ή ακόμη και να αλλάξουν, όπου είναι αυτό δυνατό.

Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας καθώς και η Εποπτεία Αλιείας του Μεσολογγίου, φλερτάρουν με βαριές κατηγορίες και αν είναι σωστές οι πληροφορίες μας, ακόμη και με άμεση απαλλαγή από τα καθήκοντά τους.

Το σκάνδαλο είναι τόσο μεγάλο που οι προεκτάσεις του φτάνουν και σε άλλους οργανισμούς του δημοσίου, όπως ΕΦΕΤ, Δήμητρα και Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ