Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Έκτακτη σύσκεψη της δημοτικής ομάδας καραπάνου για να νίψουν τας χείρας τους από το βούρκο που τα έχουν βουτήξει !!!



Έκτακτη σύσκεψη της δημοτικής του ομάδας, με την επωνυμία " Δήμος για τα Παιδιά μας", (προφητικός ο τίτλος δεν μπορούμε να πούμε...), μετά τα τραγικά γεγονότα της σύλληψης του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου με τη σύζυγό του και του προέδρου της Κοινωφελούς, δηλαδή του ατόμου που διακινούσε όλα τα παραστατικά πληρωμής, όλο το χρήμα, του ιερού ... δήμου Μεσολογγίου.

Σε αυτή την  σύσκεψη, ο καραπάνος έντρομος από τις εξελίξεις και με έκδηλο τον πανικό για αυτά που θα βγουν στο φως, κάλεσε τους δημοτικούς του συμβούλους να ψηφίσουν το κάλεσμα προς τους συλληφθέντες, όπου ... θα τους ζητείται να παραιτηθούν των αξιωμάτων τους, να βγάλουν ανακοίνωση ότι οι πράξεις τους ήταν αυτόνομες και δεν χρησιμοποιήθηκε ο δημοτικός μηχανισμός ( με πλαστές βεβαιώσεις, υπογραφές κλπ) και πάνω απ΄όλα, ουδεμία σχέση στο φαγοπότι δεν είχε ο φερόμενος ως δήμαρχος Μεσολογγίου, καραπάνος.

Με αυτό τον τρόπο θα διευκολυνθεί η ομαλοποίηση και η αποκατάσταση της ηρεμίας στους δημότες (όπου δεν ξέρουμε, αν τελικά το ελληνικό στοιχείο αποτελεί πλειοψηφία, μετά απ΄όλα αυτά) και θα διευκολυνθεί η αντικατάστασή τους από τους επόμενους που περιμένουν στη σειρά, τα αστέρια όπως τα είχε χαρακτηρίσει ο καραπάνος στη Βενετία της Δημοκρατίας δηλ. το Αιτωλικό, για να πάρουν και αυτοί με τη σειρά τους μερίδιο από τα υπερκέρδη της δημοτικής επιχείρησης "ιερός δήμαρχος καραπάνος"

Και για να μην αφήσουν ψεγάδια ή υπονοούμενα, η σύσκεψη αποφάσισε την διαγραφή των δύο δημοτικών στελεχών από την ιερή παράταξη, ώστε να καούν  μόνοι τους στα Σόδομα της φυλακή, (τα Γόμορρα τα κράτησαν για την πάρτη τους, γιατί τους θυμίζει λίγο τους εαυτούς τους, όταν ήταν απλά γομάρια).

Στο τέλος από κοινού έγραψαν και ομόφωνα ψήφισαν την ανακοίνωση που είχε έτοιμη από πριν ο καραπάνος και έχει ως εξής.

Με δήλωση του Δημάρχου Μεσολογγίου Νίκου Καραπάνου, γίνεται γνωστό ότι «οι πράξεις στις οποίες φέρεται να προέβησαν σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δύο μέλη του δημοτικού συμβουλίου, δεν έχουν σχέση με την ιδιότητά τους ως αιρετοί, ούτε με υπηρεσίες που υπάγονται στο Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

Ο Δήμος αναμένει τις επίσημες ανακοινώσεις των αρμοδίων αρχών για να ληφθούν περαιτέρω αποφάσεις».

Εδώ βλέπουμε ότι ο καραπάνος υπερτονίζει τη σχέση και την ιδιότητά των συλληφθέντων με τη δημοτική αρχή, αλλά μόνο διοικητικά, το ερώτημα παραμένει... Αν ο κοριός της ΕΥΠ έπιασε και κάτι παραπάνω με συνομιλίες δημάρχου και προέδρων, τότε τι θα πει ο καραπάνος;

Αν ανοίξουν τα στόματα μετά το ξεπούλημα και το άδειασμα καραπάνου και οι κακοί αποκαλύψουν όλο το φάσμα του παρ εμπορίου εντός του δημοτικού καταστήματος, τότε ο μπουχέσας δήμαρχος τι θα πει;

Για τα καραπανάκια δεν το συζητάμε, αυτά είναι χεσμένα έτσι και αλλιώς, από την αγανάκτηση που έχουν επικεντρώσει στο πρόσωπό τους, με την ενδοτικότητα και την οσφυοκαμψία που επέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να διοριστούν σε εταιρείες του δημοσίου ή συνεργαζόμενες με αυτό ή ακόμη και μέσα σε υπηρεσίες του δήμου (αξιοκρατικά πάντα)

Σε μεγαλύτερο πανικό βρίσκονται όσοι εκ των συμβούλων έπαιρναν το 500εύρω κάθε μήνα με αποδείξεις από αναλώσιμα, ώστε να μην φωνάζουν που δεν έχουν διοικητική θέση, για να κατασπαράξουν το δημοτικό κουρμπανά.

Πέρα από όλα αυτά, αυτή τη στιγμή ζούμε τις καταστάσεις που λέγαμε ότι θα έρθουν, και αφορούσε  τις αντιδράσεις του καραπάνου, όταν θα έρθει η ώρα της δικαιοσύνης.

Προειδοποιούσαμε ότι ο καραπάνος ως γνήσιο πολιτικό ρετάλι, θα ξεπουλήσει τη δύσκολη ώρα τον κάθε φτωχομπινέ σύμβουλο ή στέλεχος που αναζήτησε μια θέση στο ήλιο, όπως την εννοεί ο καθένας.
Δεν θα αναλάβει ποτέ και καμιά ευθύνη, έστω και πολιτική και θα είναι ο πρώτος ο οποίος θα ρίξει το λίθο για να σκοτώσει τον πριν λίγα λεπτά συνάδελφο, συνεργάτη ή αστέρι όπως τους αποκάλεσε.

Οι εξελίξεις είναι άσχημες και αναμένετε να ακουστούν και άλλα ονόματα μεγαλοδικηγόρων και μάλλον αντιδημάρχου της ιερής παραταξιακής αγελάδας του καραπάνου.




Δεν υπάρχουν σχόλια: