Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Η Αιτωλικιώτισσα Αυγή Βουτσινά «ξαναχτύπησε»! Μετά την κότα στο Μαξίμου, σανός στα γραφεία των ΑΝΕΛ! [pics]

Είναι η γυναίκα που είχε απασχολήσει τα Μέσα Ενημέρωσης πριν δυόμιση χρόνια και το κάνει ξανά σήμερα με αφορμή το Σκοπιανό! Ο λόγος για την Αυγή Βουτσινά.
Η Αυγή Βουτσινά είχε φτάσει το πρωί της 19ης Ιανουαρίου του 2016 έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, κρατώντας μια χάρτινη κούτα. Μέσα σε αυτήν είχε μια… κότα, την οποία έβγαλε και άφησε… ελεύθερη στον κήπο της πρωθυπουργικής κατοικίας!

Σήμερα, 29 μήνες μετά, η ίδια… ξαναχτυπά! Κι αυτό αφού μαζί με έναν άνδρα, έφτασαν στα γραφεία των ΑΝΕΛ στη Λεωφόρο Συγγρού με κάποια… κιλά σανό!

Πέρασαν κανονικά την είσοδο με τον σανό στα χέρια και τον άφησαν στο εσωτερικό του κτιρίου!

Μάλιστα, το μπλουζάκι που φορούσε η Αυγή Βουτσινά έγραφε: «Εμείς χορτάσαμε σανό, σειρά σας τώρα…«.

Δείτε τις φωτογραφίες με την Αυγή Βουτσινά… εν δράσει ...








Το… πρώτο χτύπημα με την κότα
Όπως προαναφέραμε, η συγκεκριμένη ακτιβίστρια, ελευθέρωσε την κότα στο Μέγαρο Μαξίμου, φορώντας κι ένα μαύρο μπλουζάκι με το σύνθημα: παριστάνεστε τους κόκορες αλλά είστε κότες.

«Σε συνδυασμό με το σύνθημα, βγήκε και η κότα και πήγε στο Μαξίμου» έλεγε στο newsit.gr μια μέρα μετά το περιστατικό. Και εξηγούσε και το μήνυμα και την πράξη: «Ήθελα να πω ότι παριστάνουν τους σωτήρες. Αυτόκλητοι σωτήρες μάλιστα. Κακαρίζουν κοκορεύονται και στο τέλος γίνονται κότες και υπογράφουν τα πάντα».

«Το μήνυμα ήταν προς όλους όσους υπογράφουν αβλεπεί κυρίως για να μην χάσουν την καρέκλα τους. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό», συνέχιζε. Μετά το περιστατικό, η Αυγή Βουτσινά προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος για εξακρίβωση στοιχείων. Κι αν η ίδια περίμενε πως θα γινόταν μήνυση εις βάρος της από το… Μέγαρο Μαξίμου, τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη και τέσσερις ώρες μετά αφέθηκε ελεύθερη.

Δείτε όσα επίσης είχε πει η ίδια στον Νίκο Ευαγγελάτο και την τηλεοπτική εκπομπή Live News, στο Etv, μια μέρα μετά το περιστατικό



Φωτογραφίες: Eurokinissi

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: