Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Ευχαριστήριες επιστολές από τις αναδιώμενες αγορές στον καραπάνο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Μεσολογγίου.





       Ήταν να μην μαθευτεί, εφόσον μαθεύτηκε, πλήθος ευχαριστήριων επιστολών από τις πρεσβείες, Πακιστάν, Ινδίες, Ζιμπάμπουε, Τουρκμενιστάν αλλά και από τους εκπροσώπους των φυλών, Μασσάι, Βέρβεροι, Τουαρέγκ και Πυγμέοι, έχουν κατακλύσει το γραφείο του δημάρχου Μεσολογγίου καραπάνου και των συν αυτό.

Ο δε καραπάνος για να τους ευχαριστήσει, ανακοίνωσε τη μείωση ανά κεφάλι ποσό, σε ποσοστό ακόμη και κατά 50%

Βασική προϋπόθεση για την έκδοση άδειας παραμονής και βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, θα είναι η ύπαρξη φωτογραφίας του μπαμπά τους και της μαμάς τους και η υπογραφή Υπεύθυνης Δήλωσης ότι θα ψηφίσουν καραπάνο δαγκωτό.

Απέκλεισε την φυλή Κοροβάι της Ινδονησίας, διότι εικάζεται ότι είναι κανίβαλοι και αυτό έγινε ώστε να μην υπάρξουν παρανοήσεις για τη λέξη Δαγκωτό.

Άφωνη η αντιπολίτευση του δήμου, παρακολουθεί τις εξελίξεις κάνοντας εχέμυθα δεύτερες σκέψεις.

Συγκινητική είναι και η άνωθεν βοήθεια από τον κουρμπλή, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την κεντρική θέση της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό, για ακόμη μια φορά τείνει χέρι βοήθειας στον καραπάνο, με έμπρακτη βοήθεια από χρήματα του ΕΣΠΑ για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Μεσολογγίου.
 Η δε Τριανταφύλλου, μετά το ξεπούλημα της λιμνοθάλασσας, μάλλον κατάλαβε ότι δεν χωράει στην ανδροπαρέα και αναζητά νέους δρόμους συνεργασίας με τον καραπάνο. 


Κατά τα άλλα, η εισαγγελία του Μεσολογγίου, ακόμη συσκέπτεται ώστε να απαντήσει στο θεμελιώδες ερώτημα, ποιος φταίει για το προπατορικό αμάρτημα, Ο Αδάμ ή η Εύα.

Η συμπολίτευση βέβαια σύσσωμη απαντά, ο Όφις κυρ εισαγγελέα μας, που μεγάλωνε στα σπλάχνα μας. 

Και μετά από όλα αυτά οι δημότες έχουν υποχρέωση να τιμήσουν τους θεσμούς και να σέβονται την ιεραρχία.

Όλα βαίνουν λοξός, το δίλημμα όμως παραμένει, ποιο λοξό δρόμο θα ακολουθήσουμε ;;;


Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

2 σχόλια:

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Δεν θα κάνουμε τη χάρη στα ρεμάλια του καραπάνου να δημοσιεύσουμε σχόλιά τους, που στοχοποιούν δημότες. Θα ενημερώσουμε αρμοδίως, όπως το λέτε και εσείς τα καραπανόσκυλα, όταν στριμώχνεστε.

Ανώνυμος είπε...

strimoxtikes?