Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Μαρία τριανταφύλλου - Η εφαρμογή της πολιτικής ως έκφραση του χουντικού γονιδίου που ενσαρκώνει





Καταρχάς θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι με την ανάρτησή μας αυτή, δεν έχουμε σκοπό να βγάλουμε σκελετούς από το ντουλάπι, ούτε να καυτηριάσουμε ενέργειες ή λάθος αποφάσεις του μακρινού παρελθόντος.

Θέλουμε όμως να καταγγείλουμε συμπεριφορές, οι οποίες είναι δέσμιες πολιτικά με ακραία πολιτικά φαινόμενα, της εφαρμοζόμενης πολιτικής σήμερα, με πρότυπα χούντας, από ανθρώπους που μεγάλωσαν, θέριεψαν και γαλουχήθηκαν, μέσα σε αυτές τις ακραίες πολιτικές καταστάσεις.

Ο λόγος εδώ γίνεται για την υποψήφια του σύριζα τριανταφύλλου  και την σχέση της με τη Χούντα των συνταγματαρχών.
 Η τριανταφύλλου του Σύριζα  την 4ετία που πέρασε, ήταν βουλευτής με τη σημαία του Σύριζα και εκπρόσωπος του νομού μας στη βουλή των Ελλήνων.

Το όνομα της κυρίας αυτής βρέθηκε να φιγουράρει, στη εν κρυπτό ψήφιση νόμων, που ξεπούλησαν την Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου-Αιτωλικού σε ιδιωτικά συμφέροντα και μάλιστα ποιο συγκεκριμένα στον πρώην επόπτη αλιείας και κουμπάρο της, δημητρίου.

Η κυρία αυτή ήταν ο άμεσος δίαυλος επικοινωνίας, μεταξύ κυβέρνησης και καραπάνου.

Ήταν η κυρίως υπεύθυνη για το ότι ακόμη και μετά από 3 χρόνια, το Μεσολόγγι βρίσκετε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, λόγο βροχόπτωσης και ας είναι στο ίδιο υψόμετρο με τη θάλασσα.

Ήταν η κυρίως υπεύθυνη για την σκανδαλώδη επένδυση των 2 εκατομμυρίων στη πηγή του Κεφαλοβρύσου, με απώτερο σκοπό,  να μην υπάρχει αποτέλεσμα και στο όνομα της Υγείας του δημότη να υπάρχει ανεξέλεγκτη χρηματοδότηση.  

Ήταν αυτή που τις τελευταίες μέρες πριν τις εκλογές πίεσε αφόρητα το Υπουργείο ώστε να δοθεί η χρήση της μαρίνας Μεσολογγίου, στον διωκόμενο για πλαστογραφίες και εικονικά τιμολόγια ιδιώτη επενδυτή.

Ήταν αυτή που ανάγκασε ακόμη και τον Τσίπρα στο Αγρίνιο να ανακοινώσει μεγαλοφώνως ότι, το πρόβλημα με το νερό του Αιτωλικού "λύθηκε με δική μας παρέμβαση". Που να ήξερε ο έρμος ότι έσκαβε το λάκκο του, με δόλωμα τριανταφύλλου. 
Στη συνέντευξη που έδωσε σήμερα  στην Αιχμή, ούτε μια λέξη δεν βρήκε η ίδια να πει, για αυτό που ανάγκασε τον Τσίπρα να αναφέρει, το ίδιο βέβαια έκανε και για την διαχείριση της Λιμνοθάλασσας.
Υποτίθεται ότι αυτά τα δύο θέματα ήταν η σημαία της μέχρι τώρα. 
Διαβάστε τη συνέντευξη εδώ.
  
Ήταν αυτή που διέλυσε την τοπική του Σύριζα, ώστε να μην κατεβάσει υποψήφιο  στις δημοτικές εκλογές και να οδηγήσει μέλη και οπαδούς στην αγκαλιά του καραπάνου.
Δεν ήταν καθόλου τυχαίο ότι ο καραπάνος, τα είχε δώσει όλα για νίκη αυτοδυναμίας από την πρώτη Κυριακή.

Όλα ήταν συμφωνημένα με το τρίδυμο καραπάνος - τριανταφύλλου - κουρουμπλής, να δείχνουν ως οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού.
Και μόνο τις τελευταίες μέρες πριν τη δεύτερη Κυριακή, η κυρία αυτή έπαιρνε τηλέφωνα για ουδετερότητα ή άκυρο.

Το παράξενο είναι, ότι ακριβώς τότε ο καραπάνος έχανε και τα  τελευταία στηρίγματα που είχε στο κόμμα της ΝΔ.
Σύμπτωση;
Συμφωνία;
Δέχτηκε πιέσεις από το ίδιο της το κόμμα;
Δεν το γνωρίζουμε !!!

Στην απόφαση της ΔΕΗ, να κόψει το ρεύμα στην αμαρτωλή ΔΕΥΑΜ, η κυρία αυτή έκανε καθοριστικές παρεμβάσεις, ώστε να δοθεί παράταση ή ακόμη και έκπτωση, την ίδια ώρα που η ΔΕΗ έκοβε το ρεύμα ακόμη και σε υπερήλικες ή καρκινοπαθείς.
Αυτό βέβαια δεν ακούμπησε το αριστερό συνειδησιακό επίπεδο της αριστερής τριανταφύλλου, θα την ακουμπούσε  όμως το αποτέλεσμα μιας τέτοιας διακοπής, που θα ήταν καταστροφικό για τον συνοδοιπόρο της καραπάνο και την υποψηφιότητά του.
Αν κάποιος νομίζει ότι η τριανταφύλλου δεν είχε δικαιολογία  για τις πράξεις της, μάλλον γελιέται.
Το έκανα για να μην λείψει το νερό στο δημότη, είπε και τα συντρόφια της, ανατρίχιασαν από το μεγαλείο αυτής της γυναίκας.

Μέσω τριανταφύλλου, στο όνομα του δήμου του Μεσολογγίου και του δημότη, το πτωχευμένο κράτος της Ελλάδας, κυριολεκτικά μπούκωσε σε χρήμα το δήμο Μεσολογγίου, το οποίο όλοι μας ξέρουμε ότι κατέληξε στις τσέπες του καραπάνου και των συνεργατών του.
Εις μάτην, οι δημοτικοί σύμβουλοι κατήγγειλαν στο Υπουργείο την κακοδιαχείριση
 Δύο φορές προσπάθησαν να έρθουν οι υπάλληλοι του Υπουργείου για να ελέγξουν, αλλά η διαταγή τη τελευταία στιγμή ήταν ρητή, γυρίστε αμέσως πίσω.
Τη μια φορά μάλιστα, ο δήμος είχε διαταχθεί να έχει έτοιμο χώρο και βιβλία έτοιμα για έλεγχο.
Δεν είχαν υπολογίσει όμως την παρέμβαση τριανταφύλλου-κουρουμπλή και βέβαια το μετάνιωσαν.

Το μετάνιωσε και ο εκπρόσωπος του Σύριζα στο δημοτικό συμβούλιο, που είχε το θράσος να καταγγείλει τον συνοδοιπόρο της τριανταφύλλου,  καραπάνο.
Η τριανταφύλλου με τον κουρουμπλή μετά από ένα οχετό παραπολιτικών παρεμβάσεων και διάφορων δήθεν νομικών κολλημάτων, ανάγκασε τις τοπικές οργανώσεις του Σύριζα να καταψηφίσουν την υποψηφιότητα Παπαδόπουλου.
Στη συνέχεια βέβαια όπως σας αναφέραμε, διέλυσε και τις τοπικές οργανώσεις, ώστε να μην κατέβει κανείς από το Σύριζα στις δημοτικές, για να γίνουν εύκολη λεία του καραπάνου, μέσα από τα γνωστά ταξίματα με  εγγύηση τριανταφύλλου - κουρουμπλή.

Είναι αυτή που ανάγκασε ακόμη και τον καραπάνο να ευχαριστήσει δημόσια την παρέμβασή της, παρότι όπως είπε ανήκει σε άλλο πολιτικό χώρο.
 Και εμείς ρωτάμε, αλήθεια ... είναι η τριανταφύλλου σε άλλο πολιτικό χώρο από αυτόν του καραπάνου;

Και ρωτάμε διότι το ήθος και η επιβολή όλων των παραπάνω, μάλλον περί του αντιθέτου συνηγορεί.

Είναι αλήθεια ότι ο πατέρας της κυρίας τριανταφύλλου του Σύριζα, ήταν προσωπικός οδηγός του Νομάρχη της Χούντας ;

Είναι αλήθεια ότι, ο νονός της, ήταν ο τότε δήμαρχος Μεσολογγίου της Χούντας κ. Βούργαρης;


Πότε αλήθεια, αποφάσισε η κυρία αυτή να διακόψει με το χουντικό περιβάλλον που την ανάθρεψε και τη γαλούχησε;

Την ίδια ώρα μάλιστα,  που κάποιοι έχαναν τη ζωή τους στα ξερονήσια ή στα μπουντρούμια της ΕΑΤ - ΕΣΑ!!!

Διέκοψε την επαφή της με τη Χούντα και είδε το φως το αληθινό στην αριστερά ή το αίμα νερό δεν γίνετε και κάπως έτσι εκλέχτηκε και βουλευτής;

Ότι και να έγινε τότε, εμείς έχουμε να πούμε ότι η πολιτική που εφάρμοσε ως εκπρόσωπος της εξουσίας, δεν ήταν απλά φασιστική, ήταν η πολιτική που κάνει τους τότε χουντικούς έμβρυα μπροστά της και αγγελούδια δημοκρατίας.

Το αστείο στην υπόθεση είναι ότι η τριανταφύλλου, όταν κάποιος την επικρίνει, χωρίς δεύτερη σκέψη τον κατατάσσει στους Χρυσαυγήτες.
Τι έλεγαν οι χουντικοί για τους αντιρρησίες; 
Το γονίδιο όσο και να το ξορκίζεις, κάποια στιγμή θα κάνει την εμφάνισή του και αυτή τη φορά το έκανε στο ψηφοδέλτιο του Σύριζα. 

Και μετά από όλα αυτά, ο έρμος ο Σύριζα νομίζει ότι ο μεγαλύτερος εχθρός του είναι ο Μητσοτάκης και η ΝΔ.

Η ΓΕΚΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: