Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Στον αυτόματο πιλότο ο δήμος με GPS από τις τσέπες των δικών τους παιδιών




Στο στόχαστρο του νέου δημοτικού συμβουλίου και πριν αυτό αναλάβει καθήκοντα, έχουν μπει οι προεκλογικές αναθέσεις έργων... τα γνωστά ασφάλτινα πασαλείμματα, ο καλλωπισμός αυλών των ψηφοφόρων του καραπάνου και τα σβησίματα των χρεών κάποιων δημοτών σε δημοτικές υπηρεσίες όπως αυτών της ΔΕΥΑΜ.

Στο κέντρο των εξελίξεων για την ώρα βρίσκετε ο σκαρμούτσος, ως πρόεδρος της κοινωφελούς, μέσω της οποίας έρεε άφθονο το δημοτικό χρήμα, με μόνο σκοπό την υπερψήφιση του ψηφοδελτίου του καραπάνου και ενδεχομένως, ώστε να καλυφθούν οι τεράστιες διαφορές μεταξύ εξόδων και παραγόμενου έργου, δηλ. να ισοσκελιστεί η διαφορά των χρημάτων που πήγαν στις τσέπες, όπως του σκαρμούτσου, με τα χρήματα που θα έπρεπε να ήταν στο ταμείο, για συγκεκριμένο σκοπό.

Την δημόσια καταγγελία του εν εξελίξει και κατ' εξακολούθηση, κακουργήματος από νομική άποψη, έκανε ο Παπαδόπουλος με άρθρο του εδώ και εδώ.

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε στην αρχή του δράματος και εάν ο Λύρος είναι αποφασισμένος να καθαρίσει τους κόπρους του καραπάνου, είναι σίγουρο ότι αυτά που θα ακουστούν και θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη ακόμη και αυτεπάγγελτα, θα είναι πρωτάκουστες για το τόπο μας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι όλες αυτές οι ασχήμιες είναι και πρωτόγνωρες.
Όλοι μας ξέρουμε ή έχουμε ακούσει τι φαγοπότι γίνετε με τα δημοτικά ταμεία και τους δήθεν εκπροσώπους μας.

Ελπίζουμε όμως ότι αυτή τη φορά, ο Λύρος, μιας και δεν το έχει ανάγκη το δημοτικό ταμείο, να βάλει τέλος σε αυτή τη τραγική πρακτική των διάφορων ξαναμμένων επιβητόρων της εξουσίας και του δημόσιου χρήματος.

Θα είναι και η προειδοποίηση στο δικό του επιτελείο, ότι μόνο όποιος έχει σκοπό να ασχοληθεί με το δήμο και τις ανάγκες του, θα έχει θέση στη διοίκηση.

Κοιτάξτε την κατάντια αυτών που αποχωρούν.

 Νόμισαν ότι θα έχουν την εξουσία και την παντοδυναμία να κλέβουν και να επιβάλουν τη θέλησή τους, εσαεί.
Φεύγουν με κατεβασμένα τα κεφάλια, ντροπιασμένοι από το σύνολο της κοινωνίας και με το ένα πόδι στη ψειρού.
Το μοναδικό τους απόκτημα (το χρήμα), για το οποίο πούλησαν ακόμη και την αξιοπρέπειά τους, λερώνοντας το όνομα της οικογένειάς τους, θα είναι και η αρχή του νήματος για την απόλυτη καταστροφή τους, κοινωνική και οικονομική.

Ας το διασκεδάσουμε τουλάχιστον για τώρα, γιατί από Σεπτέμβριο... μερικοί θα το προτιμούν καυτό
 Η ΓΕΚΙΑ 




Δεν υπάρχουν σχόλια: