Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Ο πανικός της δημοτικής αρχής Διαμαντόπουλου πριν το τέλος της




Πανικός σήμερα με τα μέλη της νέας δημοτικής αρχής του ιερού Ραδιομεγάρου, στην εισαγγελία Μεσολογγίου και Αγρινίου.

Από το πρωί ο Διαμαντόπουλος (7:30 περίπου) έδωσε το παρόν στο Αγρίνιο, ώστε να ζητήσει διήμερη αναστολή της εντολής για εκτέλεση κράτησης και αποπομπής του από το αξίωμα του δημάρχου.

Το ίδιο συνέβει και με τα υπόλοιπα μέλη της δημοτικής αρχής στο Μεσολόγγι.
...

Για τον πρώτο η εγγύηση που του ζητήθηκε είναι 100.000 ευρώ, ενώ για τους υπόλοιπους 2.000 ευρώ.

Το δράμα όμως των δυο αντιδημάρχων, που ήδη είναι κρατούμενοι συνεχίζεται, μιας και έχασαν τη προθεσμία καταβολής της εγγύησης, τη Παρασκευή.
 Μάλλον θεώρησαν ότι αυτά είναι τυπικότητες και διαδικαστικά που δεν χρειάζεται να λαμβάνονται σοβαρά στα  υπόψιν.

 Η εισαγγελία όμως για την περίπτωση του Διαμαντόπουλου, πέραν των 100 χιλιάδων που έλαβε για εγγύηση, ζήτησε και προσωπική εγγύηση από επιφανείς δημότες του Μεσολογγίου, ότι δεν είναι ύποπτος φυγής.

Και σε αυτή τη περίπτωση δεν θα φανερώσουμε τα ονόματα των δυο συμπολιτών μας, αλλά, υπογραμμίζουμε ότι είναι άτομα που ξέρουν από αυτές τις διαδικασίες και μάλιστα η μια εκ των δυο μαρτύρων  (ο άλλος είναι άνδρας) συνδέεται και επαγγελματικά με το δήμο Μεσολογγίου.

Παράλληλα είχαμε και άλλη μια διαδικασία, για μια δικαστικό του Μεσολογγίου, η οποία ήταν υπό παραίτηση από τον Απρίλιο του '23 και σήμερα της αφαιρέθηκε κάθε αρμοδιότητα, μέχρι να της κοινοποιηθεί η οριστική απόλυση.

Οι λόγοι που τρέχουν παράλληλα οι υποθέσεις δεν είναι τυχαίο γεγονός 

Τα μαργαριτάρια που ανακαλύπτουν οι δικαστικές αρχές, για τη δράση της συγκεκριμένης κυρίας, ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Αρκεί να πούμε ότι το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί στο δήμο μας, όπου κάθε απατεώνας ή τυχοδιώκτης βρίσκει μια ζεστή φωλιά, στο ιερό Ραδιομέγαρο ή σε δημοτικές επιχειρήσεις, οφείλετε στη δράση αυτής της κυρίας η οποία πουλούσε το ακαταδίωκτο για τις απατεωνιές τους.  

Οι εξελίξεις τρέχουν με κομβικό χρονικό σημείο τη Πέμπτη, όπου δήμαρχος και αντιδήμαρχοι, πρέπει να παρουσιαστούν ενώπιον του εισαγγελέα και να εφαρμοστεί η προσωρινή κράτησή τους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσή τους.

Για να δούμε θα βρουν ακόμη κάτι οι καλοπληρωμένοι εξ Αθηνών δικηγόροι του Διαμαντόπουλου, ώστε να γλυτώσει τη ψειρού τουλάχιστον μέχρι να εκδικαστεί η εγκληματική του δράση ; 

Μ.Ε.Π  

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αναστολη της εντολης κρατησης δε γινεται νομικα...Οσο για την κυρια δικαστικο, μονο στα ονειρα σας ηταν υπο απολυση...Αληθεια, γιατι απο τον Απριλιο του 23? Μηπως επειδη τοτε σας καταδικασε?

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν τολματε να πειτε ονοματα πειτε τουλαχιστον αρχικα...Η μηπως φοβαστε , εσεις οι " μαχητες"?

Ανώνυμος είπε...

Φαντασιοπληξιες, νομικη ασχετοσυνη και φριχτοι σολοικισμοι. Οπως σε καθε αναρτηση σας

Ανώνυμος είπε...

h protaprilia sinexizetai e?

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

i protaprilia itan otan nomisate oti iste kavalarides sti ethusa tou radiomegarou ke den sevastikate tipota. Tora ine arga gia dakria stella

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Κράτα τις νομικές σου γνώσεις κοπελιά, για εκδούλευση άλλων, σε καμιά καφετέρια ή στο facebook, σε άτομα που δεν ξέρουν το ρόλο σου και τι έχεις πράξει όλα αυτά τα χρόνια. Μη ζητάς από εμάς εξιλέωση, τώρα μάλιστα που βγαίνουν όλα στη φόρα και λαμβάνουν γνώση όλοι αυτοί που αδίκησες για να εξυπηρετήσεις το γνωστό παράκεντρο της περιοχής μας. Να πας να ζητήσεις συγνώμη από όλους αυτούς που έκαψες με τις ατασθαλίες σου και να τους πεις και ένα ευχαριστώ, γιατί αυτοί δεν μας αφήνουν να τα βγάλουμε όλα στη φόρα.

Ανώνυμος είπε...

"Δεν σας αφηνουν" η απλα δεν εχετε τιποτα? Γελαει ο κοσμος μαζι σας

Ανώνυμος είπε...

Το ψεμα σας ειναι σαν το σωματοτυπο σας...εχει πολυ κοντα ποδαρια!