Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Ζιζή Φούντα – Θέλω να μου έχεις το δάχτυλο στο κουμπί



Σάλο έχει προκαλέσει η αισθησιακή παρέμβαση της Ζιζής, στη λειτουργία του Δημοτικού συμβουλίου του Ραδιομεγάρου.

Εκεί που καθόμασταν μπροστά στις οθόνες του πισί μας και αφού είχαμε κουραστεί από τα βίντεο με ειδήσεις ή με δημοσιογράφους της τρομολαγνείας, είπαμε να συντονιστούμε με το κανάλι (όχι αυτό με το υδρόθειο) του Ραδιομεγάρου, όπου εκεί παίρνονται σοβαρότατες αποφάσεις για το δήμο μας.

Δεν ξέρω εάν ήταν τυχαίο ή μοιραίο όπως λένε και οι αρχαίοι Μεσολογγίτες , αλλά βλέπουμε σε κάποια στιγμή τη Ζιζή να έρχεται βουρ στη κάμερα.

Για να πούμε την αλήθεια, στην αρχή φοβηθήκαμε, γιατί από τη μια η υψηλή ποιότητα εικόνα, από την άλλη η αναψοκοκκινισμένη όψη της προέδρου, μας προκάλεσε μια εσωτερική ταραχή.

Ωχ! Είπαμε, μας πήρε χαμπάρι.

 Λάθος δικό μας, άλλος ήταν ο τυχερός.

Η Ζιζή πλησίασε κάποιον άνδρα, τον οποίο δεν είδαμε, άρα δεν μπορούμε να τον εκθέσουμε τον άνθρωπο, του προέταξε τα πληθωρικά της στοιχεία στο τραπέζι … και τι του είπε λέτε;

>

Καλησπέρα, θέλω όταν μιλάω να με κοιτάς στα μάτια, όταν σου κάνω νόημα με το βλέμμα μου, να πατήσεις το κουμπί, όταν σε ξανακοιτάξω, να ανοίξεις το κουμπί και μετά να προχωρήσεις με αργές κινήσεις μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Το ξέρω, του λέει, ότι με καταλαβαίνεις και δεν χρειάζεται να κραυγάσω για να ανεβάσω την απόδοση, είμαι σίγουρη ότι οι ψυχές μας είναι ταγμένες στο κοινό σκοπό και γι’ αυτό σε καθιστώ υπεύθυνο για το τελικό αποτέλεσμα.  

Σου αφήνομαι…  κάλεσέ με όποτε θες, αρκεί να πατήσεις το κουμπί και θα είμαι εκεί μαζί σου, μην ακούς τους άλλους, φωνάζουν μόνο και μόνο για να ακουστούν, εγώ φωνάζω γιατί μ’ αρέσει και γιατί έτσι πρέπει, εσύ μόνο εμένα θα κοιτάζεις και εγώ θα στο ανταποδώσω όπως ξέρω.

Επειδή όμως είστε πονηροί και ακάθαρτοι και ο νους σας πάει κατευθείαν στη κλειδαρότρυπα, σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν τρέχει τίποτα από αυτό που φαντάζεστε.

Η Ζιζή απλά απευθύνθηκε στο υπεύθυνο του ήχου, ώστε να τον προειδοποιήσει για τη στιγμή που θα του κάνει νόημα με τα μάτια της… εκείνη τη στιγμή, αυτός θα πρέπει να πατάει το κουμπί και να κλείνει το μικρόφωνο από τον όποιο δημοτικό σύμβουλο έχει αντίθετη άποψη και κουράζει τις δημοκρατικές διαδικασίες, με παρλαπίπες.

  Τώρα βέβαια εάν το όλο σκηνικό θυμίζει ροζ γραμμή σε ταινία του ’80, σ’ αυτό δεν φταίμε εμείς αλλά η φαντασία σας και η κατάντια της εφαρμογής μιας ιδιότυπης δημοκρατίας, σύμφωνα με τις αρχές της Ζιζής και του Διαμαντόπουλου, με φόντο το μέλλον και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Και για να μη σας κουράζουμε, απολαύστε το βίντεο με την επίμαχη στιγμή του πεσίματος της Ζιζής στον υποτακτικό της και του θεσμού γενικότερα

YouTube


Συγνώμη λάθος βίντεο.    Το παρακάτω είναι το αυθεντικό με την φρεγάτα την πανώρια … Ζιζή Φούντα



Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ 



Δεν υπάρχουν σχόλια: